Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Γεννηματά: «Να πάρει θέση ο Τσίπρας για τις δηλώσεις Καμμένου»

Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά, πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης (Φωτογραφία: Eurokinissi)

Mε ανάρτησή της στο Twitter η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση για τις δηλώσεις του κ. Καμμένου. Συγκεκριμένα, η κ. Γεννηματά δηλώνει πως ο πρωθυπουργός έχει «χρέος και ευθύνη» να τοποθετηθεί για τις δηλώσεις του Υπουργού Άμυνας που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους σχετικά με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «Εξπρές του Μεσονυκτίου», αφήνοντας ορατό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν στην πατρίδα ακόμα και μετά από 15 χρόνια.

«Σε μια χώρα που δεν υπάρχουν δικαστήρια και η δικαιοσύνη λειτουργεί με εντολές του σουλτάνου, η εκκρεμότητα  μπορεί να κρατήσει και 15 χρόνια» είχε αναφέρει νωρίτερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, χαρακτηρίζοντας μάλιστα «τρελό» τον Ριτζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Ο άνθρωπος έχει τρελαθεί εντελώς, με ποιον να επικοινωνήσεις; Τη μία βρίζει τον Νετανιάχου, την άλλη τους Αμερικανούς. Έκανε δήλωση κατά του Νετανιάχου. Με τον τρελό δεν μπορείς να βγάλεις άκρη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καμμένος: Ο Ερντογάν είναι τρελός, η φυλάκιση των Ελλήνων μπορεί να κρατήσει και 15 χρόνια αν το θέλει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: «Ανάξιο σχολιασμού το παραλήρημα του Πάνου Καμμένου»