Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Επίθεση ΝΔ σε Μουζάλα: «Δεν έχει καμία συναίσθηση του ρόλου του»

Μουζάλας

Γιάννης Μουζάλας, υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

Με υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προς τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής,Γιάννη Μουζάλα, λόγω της δήλωσης του στο Spiegel. Ο κος Μουζάλας είπε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπάρξουν νεκροί λόγω χειμώνα στη Μόρια.

«Με μία δήλωση που αποτελεί μνημείο ανευθυνότητας, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας παραδέχθηκε χθες στο γερμανικό περιοδικό Spiegel ότι δεν μπορεί να εγγυηθεί πως δεν θα υπάρξουν νεκροί στη Μόρια από την κακοκαιρία»

«Είναι πια προφανές ότι ο κ. Μουζάλας δεν έχει καμία συναίσθηση του ρόλου του. Όπως άλλωστε και ο πρωθυπουργός που διατηρεί στη θέση του έναν υπουργό, ο οποίος αντί να κάνει τη δουλειά του, παριστάνει το σχολιαστή των εικόνων ντροπής στα κέντρα υποδοχής, για τις οποίες φέρει ακέραιη την ευθύνη», ήταν η άμεση απάντηση της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μουζάλας: Ανοιχτό το ενδεχόμενο για νεκρούς λόγω χειμώνα στη Μόρια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις χρειάζονται αλληλοσεβασμό, όχι αθεμελίωτες αξιώσεις