Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Επεισόδια στο υπουργείο Υγείας: Tα ΜΑΤ απαγόρευσαν σε μέλη της ΠΟΕΔΗΝ να μπουν στο κτίριο (video)

Nationwide protest by the Panhellenic Federation of Workers in Public Hospitals (POEDIN), with a central request for the risk and unhealthy work allowance outside the Ministry of Health, Athens, Greece on January 25, 2018. / Πανελλαδική συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), με κεντρικό αίτημα το επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας έξω από το Υπουργείο Υγείας, Αθήνα, 25 Ιανουαρίου 2018.

Ένταση επικράτησε σήμερα λίγο μετά τις 12:30, στο υπουργείο Υγείας, όταν μέλη της ΠΟΕΔΗΝ επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο. Ωστόσο η συμφωνία προέβλεπε να περάσουν 10 μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, ενώ εκείνοι ήθελαν  να μπουν στο κτίριο 12. Τότε ήρθαν στα χέρια με τις αστυνομικές δυνάμεις που ήταν στο σημείο. Τα ΜΑΤ προσπάθησαν να τους απωθήσουν με αποτέλεσμα να ανάψουν τα αίματα.

Οι συνδικαλιστές φορώντας μάσκες Τσίπρα και Πολάκη, μοίρασαν ψωμί και ελιές

Ψωμί κι ελιές μοίρασαν νωρίτερα οι συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ έξω απο το υπουργείο Υγείας, καθώς υποστηρίζουν ότι τα μέτρα της κυβέρνησης τους οδηγούν στα συσσίτια. Άλλοι διαδηλωτές είχαν φορέσει μάσκες του Τσίπρα και του Πολάκη και κρατούσαν ζώνες στις οποίες έφτιαχναν νέες τρύπες, θέλοντας να στείλουν το μήνυμα ότι πλέον… αδυνατίζουν λόγω της λιτότητας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία στην Αττική πραγματοποιούν τετράωρη στάση εργασίας, από τις 11:00 έως τις 15:00 και στην περιφέρεια 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση. Παράλληλα, προγραμματίστηκε πανελλαδική συγκέντρωση, στις 11:30, έξω από το υπουργείο Υγείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι απαγορευμένες ακτές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπουργείο Υγείας: Υπάρχει πιθανότητα αύξησης του αριθμού των νεκρών στη Δυτική Αττική

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μήνυση για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κατέθεσε ο Λαφαζάνης