Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Επαφές Τσίπρα με εκπροσώπους των 9 fund managers

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας θα παραστεί τη Δευτέρα 16 Απριλίου, στην εκδήλωση του EquiFund, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Ο Πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των 9 fund managers που στηρίζονται στο πλαίσιο του EquiFund και νέους επιχειρηματίες που στηρίζονται στο πλαίσιο του JEREMIE και του EquiFund.

Στη συνέχεια, στις 18:00 ο Πρωθυπουργός θα μιλήσει στην ανοιχτή συζήτηση στο πλαίσιο της εκδήλωσης, με θέμα: «Το όραμα της Ελλάδας για την Καινοτομία».

Στο Καστελόριζο την Τρίτη

Ο Αλέξης Τσίπρας την Τρίτη θα επισκεφθεί το Καστελόριζο, την ώρα που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή.

Ο πρωθυπουργός πρόκειται να μεταβεί στο ακριτικό νησί στο πλαίσιο του περιφερειακού συνεδρίου Νοτίου Αιγαίου. Πρόκειται μάλιστα, κατά πληροφορίες, να εγκαινιάσει και μια μονάδα αφαλάτωσης στο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 53+ του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύουν βέλη κατά Καμμένου και οργάνων του κυβερνώντος κόμματος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκικό πολεμικό σκάφος πέρασε από τον Ισθμό της Κορίνθου (video- pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Α. Γεωργιάδης: Ο Καμμένος εκμεταλλεύεται τα εθνικά ζητήματα για εκλογικούς σκοπούς