Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Χαμός στην Εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια- Λοβέρδος σε Φάμελλο: Κάνετε bullying στον Στουρνάρα!

Γιάννης Στουρνάρας.

Γιάννης Στουρνάρας. Διοικητής Τράπεζας της Ελλάδος

Σε ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα καταθέτει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη Διερεύνηση της Νομιμότητας της Δανειοδότησης των Πολιτικών Κομμάτων, καθώς και των Ιδιοκτητριών Εταιρειών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης από τις τράπεζες. Δείτε live την κατάθεση Στουρνάρα ΕΔΩ .

Από την αρχή της  διαδικασίας υπήρξαν οργισμένες παρεμβάσεις από βουλευτές της αντιπολίτευσης όπως οι κ.κ. Λοβέρδος και Σταμάτης, οι οποίοι καυτηρίασαν τον τρόπο με τον οποίο τα μέλη της Επιτροπής που ανήκουν στη συμπολίτευση, έθεταν τις ερωτήσεις του στον κ. Στουρνάρα.

Σε κάποιο σημείο της κατάθεσης του επικεφαλής της ΤτΕ ο Ανδρέας Λοβέρδος εξερράγη κατηγορώντας τον πρόεδρο της Επιτροπής κ. Φάμελλο και τους βουλευτές της συμπολίτευσης που έκαναν τις ερωτήσεις τους, για bullying σε βάρος του κ. Στουρνάρα.

“Δεν σας βγαίνει τίποτα και κάνετε bullying στον διοικητή της Ττε”, φώναξε φανερά εκνευρισμένος ο κ. Λοβέρδος κάνοντας λόγο για μεθοδεύσεις από πλευράς του προεδρείου, για να του απαντήσει ο κ. Φάμελλος ότι προσβάλλει τη διαδικασία στην Εξεταστική Επιτροπή.

Οι εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής συνεχίζονται σήμερα με την κατάθεση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, ενώ για την Τετάρτη ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί ενώπιον των βουλευτών ο Θέμος Αναστασιάδης. Τελικά όμως η κατάθεσή του δεν θα πραγματοποιηθεί  καθώς επικαλέστηκε σοβαρό προσωπικό λόγο, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής.

Την αναβολή της προγραμματισμένης συνεδρίασης ανακοίνωσε το πρωί ο κ. Σωκράτης Φάμελλος, λέγοντας ότι ο εκδότης του Πρώτου Θέματος επικοινώνησε μαζί του και υποστήριξε ότι βρίσκεται ακόμη στο εξωτερικό, δηλώνοντας ταυτόχρονα διαθέσιμος για την ερχόμενη εβδομάδα.

Διαβάστε ακόμη: Φοροδιαφυγή: Ηχηρά ονόματα στη νέα λίστα από Γερμανία

Μη χάσετε το μεγάλο διαγωνισμό του mononews.gr