Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Το “ξέσπασμα” του Κυριάκου για το σχόλιο του Λάκη Λαζόπουλου

Δριμύ “κατηγορώ” εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην άνευ προηγουμένου λεκτική, ρατσιστική επίθεση του Λάκη Λαζόπουλου που έκανε χθες κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

Ο δημοσιογράφος συγκεκριμένα είπε: “Όταν ο άνθρωπος είναι καθηλωμένος σε μία καρέκλα, σιγά σιγά το μυαλό του καθηλώνεται σε μια ιδέα”, είπε ο Λάκης Λαζόπουλος, αναφερόμενος στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, Wolfgang Schauble. (Δείτε εδώ το ρεπορτάζ από το mononews και το σχετικό video) 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook:

«Έχω μάθει να δέχομαι την πολιτική κριτική και τη σάτιρα όσο κακόπιστη αυτή και αν είναι. Η χθεσινή, όμως, αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου στην αναπηρία του Γερμανού Υπουργού Οικονομικών, ξεπέρασε κάθε όριο.

Η μητέρα μου ήταν, τα τελευταία χρόνια της ζωής της, καθηλωμένη σε αναπηρική καρέκλα. Αυτό δεν επηρέασε την κρίση της, αλλά, κυρίως, ούτε την καλοσύνη της.

Ένδειξη πολιτισμού μιας χώρας είναι ο τρόπος που αντιμετωπίζει τα άτομα με ειδικές ανάγκες.

Ο κ. Λαζόπουλος, μέσα στη χυδαιότητα που τον διακρίνει, δεν σεβάστηκε ούτε αυτό».