Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Πολιτική

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Οι Δήμαρχοι που βγήκαν με 100%

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Στα Ψαρά με το 100% των ψήφων εξελέγη ο Κωνσταντίνος Βρατσάνος, στην Ίο ο Γκίκας Γκίας, στους Λειψούς ο Φώτης Μάγγος και στην Αντίπαρο ο Αναστάσιος Φαρούπος.

Στα Ψαρά με το 100% των ψήφων εξελέγη ο Κωνσταντίνος Βρατσάνος, στην Ίο ο Γκίκας Γκίας, στους Λειψούς ο Φώτης Μάγγος και στην Αντίπαρο ο Αναστάσιος Φαρούπος

Με το 100% των έγκυρων ψήφων εξελέγησαν οι δήμαρχοι σε πέντε νησιά και σε έναν ακόμα δήμο, καθώς δεν είχαν αντίπαλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023.

Συγκεκριμένα στα Ψαρά με το 100% των ψήφων εξελέγη ο Κωνσταντίνος Βρατσάνος, στην Ίο ο Γκίκας Γκίας, στους Λειψούς ο Φώτης Μάγγος, στη Σίκινο ο Βασίλης Μαράκης και στην Αντίπαρο ο Αναστάσιος Φαρούπος.

Στον Δήμο Τοπείρου στην Καβάλα εξελέγη με το 100% ο Θωμάς Μιχαλόγλου.

Με πάνω από 80% έχουν εκλεγεί ο Εμμανουήλ Καρράς στη Νέα Προποντίδα με 89,46%, ο Σωκράτης Κεφαλογιάννης στα Ανώγεια με 85,36% και ο Παύλος Μπαριτάκης στον Βιάννο με 84,9%.

Υψηλό το ποσοστό και για τον Παναγιώτη Πλακέντα στην Εορδαία (83,45%) και τον Γιώργο Παπανικολάου στη Γλυφάδα (83,08%). Ποσοστό 81,87% συγκέντρωσε ο Διαμαντής Λιάμας στον Δήμο Βόλβης.

Πάνω από 80% εξασφαλίζουν ο Κωνσταντίνος Καψάλης στο Πωγώνι, ο Λάζαρος Κυρίζογλου στον Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, ο Χρήστος Παππούς στη Φυλή και η Αικατερίνη Ιγνατιάδου στη Σκύδρα.

Δείτε πώς διαμορφώνονται οι χάρτες των αποτελεσμάτων για δήμους και περιφέρειες

Διαβάστε επίσης:

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ποιοι μεγάλοι δήμοι οδηγούνται σε β’ γύρο

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 – Ποιοι πέτυχαν καθαρή νίκη από τον α’ γύρο και οι μάχες του 2ου

Κυριαρχία ΝΔ και Μητσοτάκη – Γιατί πανηγυρίζουν στο Μαξίμου, σε ποιες περιοχές επικρατεί ανησυχία