Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αχτσιόγλου: Οι πανηγυρισμοί του υπουργού Οικονομικών είναι τουλάχιστον παράταιροι, όταν η χώρα αναμένεται να έχει μία από τις βαθύτερες υφέσεις στην Ευρώπη

Αχτσιόγλου

Έφη Αχτσιόγλου (Φωτογραφία Αρχείου)

«Την ώρα που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται σκληρά, χωρίς μάλιστα να έχει την αναγκαία στήριξη του κράτους, τόσο σε επίπεδο δημόσιας υγείας, όσο και για την οικονομική της επιβίωση, ο κ. Σταϊκούρας, βρισκόμενος κυριολεκτικά εκτός τόπου και χρόνου, αυτοθαυμάζεται πανηγυρικά για τις επιδόσεις του ίδιου και της κυβέρνησης», υπογραμμίζει σε δήλωσή της σχετικά με την έκθεση ενισχυμένης εποπτείας που δημοσίευσε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η τομεάρχης Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Έφη Αχτσιόγλου.

«Οι πανηγυρισμοί του υπουργού Οικονομικών είναι τουλάχιστον παράταιροι, όταν η χώρα αναμένεται πια να έχει μία από τις βαθύτερες υφέσεις στην Ευρώπη, συνιστούν δε, προσβολή για τις χιλιάδες των ανέργων, τους εργαζόμενους που φτωχοποιούνται, τα νοικοκυριά που έχασαν ήδη 4 δισ. ευρώ εισοδήματος, τους μικρούς και μικρομεσαίους επιχειρηματίες που βρίσκονται σε οριακό σημείο επιβίωσης, τις χιλιάδες των ανθρώπων σε κλάδους αόρατους για την κυβέρνηση, όπως ο πολιτισμός, που ζουν σε ακραία ανασφάλεια», προσθέτει.

«Είναι βέβαιο ότι η πρόσκρουση της κυβέρνησης με την πραγματικότητα θα είναι σφοδρή. Το πρόβλημα είναι ότι το χάσμα αυτό το πληρώνει ήδη ακριβά η κοινωνία», καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Σκυλακάκης: Η αδαής κυρία Έφη Αχτσιόγλου

Αχτσιόγλου: Οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης οδηγούν την χώρα σε νέο lockdown

Opinion Poll: Ποιοι υπουργοί τα πάνε καλά και ποιοι όχι – Ποια κόμματα έχουν θέμα ηγεσίας

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση