Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Οικονομία

Συνάντηση Μητσοτάκη με τον επικεφαλής της JP Morgan το μεσημέρι της Πέμπτης

Κυριάκος Μητσοτάκης - Τζέιμι Ντίμον

Tον επικεφαλής της JP Morgan Τζέιμι Ντίμον θα συναντήσει το μεσημέρι της Πέμπτης στο Μέγαρο Μαξίμου ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου:

Στις 13:00 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με τον διευθύνοντα σύμβουλο και πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της JPMorgan Chase & Co., Τζέιμι Ντίμον, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Νωρίτερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα προεδρεύσει, στις 10:00, στη συνεδρίαση του κυβερνητικού συμβουλίου εθνικής ασφάλειας (ΚΥΣΕΑ) με θέμα τις τακτικές κρίσεις για την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το απόγευμα στις 18:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα συμμετάσχει σε διαδικτυακή συζήτηση που οργανώνει το Africa-Europe Foundation με θέμα «Μετανάστευση και Κινητικότητα»

Ο ελληνικής καταγωγής Τζέιμι Ντίμον βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή την εξαγορά από τη JP Morgan του 49% της ελληνικής Viva Wallet.

Η στάση της JP Morgan έναντι της  Ελλάδας είναι θετική. Σε πρόσφατη έκθεσή της αναφέρει πως αναμένει εκρηκτική ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας 5,2% για φέτος .

Οι αναλυτές της τράπεζας αναμένουν πως ο πληθωρισμός θα κλείσει στο στο 1% φέτος και συστήνει στους θεσμικούς επενδυτές να διατηρήσουν τις θέσεις τους στα ελληνικά ομόλογα.

Διαβάστε επίσης:

Συνεδριάζει την Πέμπτη το ΚΥΣΕΑ με θέμα τις τακτικές κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

Υπουργικό Συμβούλιο: Εγκρίθηκαν τα νομοσχέδια των υπ. Οικονομικών, Δικαιοσύνης, Υγείας και Περιβάλλοντος