Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

Fourlis: Tα νέα σχέδια του Βασίλη Φουρλή στον κλάδο των προϊόντων υγείας και ευεξίας – mononewsTV

Βασίλης Φουρλής, επικεφαλής Ομίλου Fourlis

Βασίλης Φουρλής, επικεφαλής Ομίλου Fourlis

Σε διψήφιο ποσοστό, σε μία αγορά που στην Ελλάδα τζιράρει περίπου στα 600 εκατ. ευρώ, προσβλέπει σε βάθος χρόνου ο Όμιλος Fourlis, ο οποίος «μπαίνει» στον κλάδο των προϊόντων υγείας και ευεξίας. Τα πλάνα για την ανάπτυξη των νέων καταστημάτων περιγράφει στο mononews, ο Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου, Γιώργος Αλεβίζος.

H Fourlis με επικεφαλής τον Βασίλη Φουρλή ανακοίνωσε την Τετάρτη επίσημα τη στρατηγική της συνεργασία με τη Holland & Barrett, τη μεγαλύτερη εταιρεία λιανικής στη Μεγάλη Βρετανία στον κλάδο Health & Wellness και μια από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Έτσι μετά τους κλάδους του οικιακού εξοπλισμού με τα καταστήματα ΙΚΕΑ και αθλητικών ειδών με τα Ιntersport και Αthlete’s Foot, ο τομέας των προϊόντων υγείας και ευεξίας θα αποτελέσει τον τρίτο βραχίονα της λιανικής που θα αναπτυχθεί ο Όμιλος.

Θεωρείται, δε, ένας από τους πιο δυναμικούς και ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους, όπως επεσήμανε ο κ. Φουρλής κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας με τη Holland & Barrett, κάνοντας λόγο «για πολύ σημαντική ημέρα για τον Όμιλο που ξεκινά μια τρίτη δραστηριότητα λιανικής».

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9