Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

Εθνική Τράπεζα: Στην τελική ευθεία η νέα εθελούσια αποχώρηση προσωπικού

Εθνική Τράπεζα: Προχωρά σε αποκλειστικές διαπραγματεύσεις με την Bain/Fortress/Dovalue για το Project Frontier

Παύλος Μυλωνάς. CEO Εθνική Τράπεζα

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉https://bit.ly/3de5Kl9

Το πρόγραμμα της νέας –και τελευταίας- εθελούσιας εξόδου της Εθνικής Τράπεζας βρίσκεται στο τελικό στάδιο και αναμένεται να «κλειδώσουν» οι όροι του πακέτου μόλις δοθεί η έγκριση του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί στις αρχές Νοεμβρίου και στόχος είναι η αποχώρηση 700-800 εργαζομένων. Θα δίνει στοχευμένα κίνητρα σε περιπτώσεις υπαλλήλων που έχουν καταργηθεί οι θέσεις ευθύνης τους. Η διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Εθνικής επεξεργάζεται προς το παρόν τα κίνητρα που θα δίνει το πακέτο, ώστε να εξασφαλιστεί μέγιστη συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Όπως είναι γνωστό η ΕΤΕ έχει πάρει πρόβλεψη ύψους 90 εκατ ευρώ ακριβώς για να καλύψει τη δαπάνη της νέας εθελούσιας. Να σημειωθεί ότι η τράπεζα απασχολεί 8.200 υπαλλήλους και το δίκτυο της αριθμεί 390 καταστήματα.