Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Εξασφάλισε έσοδα 4,52 εκατ. δολάρια – mononewsTV

Σεμίραμις Παληού, CEO της Diana Shipping και Πρόεδρος της ΟceanPal

Σεμίραμις Παληού, CEO της Diana Shipping και Πρόεδρος της ΟceanPal

Η εισηγμένη ναυτιλιακή εταιρεία Diana Shipping, της Σεμίραμις Παληού, υπέγραψε συμβόλαιο χρονοναύλωσης με την Stone Shipping για ένα από τα πλοία της, τύπου ultramax.

Η Diana Shipping συμφώνησε τη ναύλωση για το πλοίο DSI Aquarius,χωρητικότητας 60.309 dwt κατασκευής 2016, γνωστό στο παρελθόν ως STH Kure.

Η ακαθάριστη τιμή ναύλωσης είναι 14.500 δολάρια, μείον μια προμήθεια 5% που καταβάλλεται σε τρίτους, για περίοδο τουλάχιστον έως την 1η Δεκεμβρίου 2024, με δυνατότητα επέκτασης έως την 1η Φεβρουαρίου 2025 κατ’ ανώτατο όριο.

Η ναύλωση αναμένεται να ξεκινήσει στις 19 Ιανουαρίου 2024 και η απασχόληση του bulker αναμένεται να αποφέρει περίπου 4,52 εκατομμύρια δολάρια ακαθάριστων εσόδων για την ελάχιστη προγραμματισμένη περίοδο της χρονικής ναύλωσης.

Η εταιρεία διαχειρίζεται στόλο που αποτελείται επί του παρόντος από 40 πλοία ξηρού χύδην φορτίου – τέσσερα newcastlemax, εννέα capesize, πέντε post-panamax, έξι kamsarmax, επτά panamax και εννέα ultramax.

Από σήμερα, η συνδυασμένη μεταφορική ικανότητα του στόλου της εταιρείας είναι περίπου 4,5 εκ. dwt με μέση σταθμισμένη ηλικία τα 10,57 έτη.

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube!👉 https://bit.ly/3de5Kl9