Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Mononews TV

Ανδρέας Αθανασόπουλος (Eurobank): Οι 7 «χρυσοί κανόνες» για τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος

Ο κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος & Group Chief Transformation Officer της Eurobank στο κεντρικό πλάνο και όπως εικονίζονται κατά σειρά στο κάτω μέρος της φωτογραφίας, ο κ. Δημήτρης Οικονόμου, επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Small Business Banking της Eurobank, η δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη, Πρόεδρος της Greca, ο κ. Πάνος Θεοδώρου, Διευθυντής Τομέα Στρατηγικής & Ανάπτυξης Small Business Banking της Eurobank, η κα. Ρόζη Αθανασίου, στέλεχος Τομέα Στρατηγικής και Εμπορικής Ανάπτυξης SB Segment της Eurobank, ο κ. Βασίλης Πάτρας, Group Chief Digital Officer της Vrisko και ο κ. Γιάννης Τσακίρης, Υφυπουργός Επενδύσεων & Ανάπτυξης.

Τους 7 χρυσούς κανόνες που πρέπει να ακολουθήσουν οι μικροί του λιανεμπορίου για να δημιουργήσουν ηλεκτρονικό κατάστημα αναφέρθηκε ο Αναπληρωτής CEO & Group Chief Transformation Officer της Eurobank, κ. Ανδρέας Αθανασόπουλος, μιλώντας σε διαδικτυακή εκδήλωση της τράπεζας με θέμα «Ηλεκτρονικό Εμπόριο: Η επόμενη ημέρα της Λιανικής».

Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! 👉 https://bit.ly/3de5Kl9