Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Ζώδια

Τι κέφια έχουν σήμερα, Παρασκευή τα ζώδια; Πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τον Κωνσταντίνο Ντότα!

Η ευελιξία είναι το κλειδί της ημέρας!

Κριός

Ανεξάρτητα εάν έχετε διάθεση ή όχι σήμερα δίνεται η δυνατότητα να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας με τους κατάλληλους ανθρώπους.

Ταύρος

Η γενναιοδωρία σας είναι πολύ καλή ενέργεια σήμερα και θα επιστρέψει σε εσάς με κάποιον τρόπο.

Δίδυμοι

Μπορεί σήμερα να θέλετε να κάνετε ορισμένα πράγματα ωστόσο δεν είναι πολύ βοηθητική ημέρα για δράσεις από τις οποίες θέλετε να δείτε άμεσα αποτελέσματα.

Καρκίνος

Σήμερα καλύτερα να ασχοληθείτε με πράγματα τα οποία δεν θέλουν πολύ δράση αλλά σκέψη. Μπορείτε να βάλετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας σε έναν παραγωγικό δρόμο.

Λέων

Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Εστιάστε σε ότι έχει να κάνει με ομοϊδεάτες, ομάδες και οτιδήποτε μπορείτε να μοιραστείτε ένα κοινό στόχο.

Παρθένος

Μπορείτε να αρχίσετε να πραγματοποιείτε τα σχέδια σας προς μια πορεία. Σήμερα είναι καλή ημέρα κυρίως για νοητικές διεργασίες.

Διαβάστε επίσης: Τα 3 χαρισματικά ζώδια που «φωτίζουν» τη ζωή μας

Ζυγός

Η γνώση και η εμπειρία από παρελθοντολογικές καταστάσεις αυτή την στιγμή είναι πολύτιμες. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να τις χρησιμοποιήσετε.

Σκορπιός

Είναι καλή ημέρα αλλά θα πρέπει να πατάτε γερά στο έδαφος. Κάτι θα μπορούσε να αποδειχθεί απατηλό ή τα αποτελέσματα θα είναι παροδικά.

Τοξότης

Σχέσεις ή/και συνεργασίες σήμερα θέλουν ευελιξία. Κρατήστε διπλωματική στάση απέναντι στα γεγονότα και τις καταστάσεις.

Αιγόκερως

Σήμερα μπορείτε με επιδεξιότητα να προβάλετε τα ταλέντα και τις γνώσεις σας. Εστιάστε σε ότι σχετίζεται με την καθημερινή σας εργασία και ρουτίνα.

Υδροχόος

Εναλλαγές έχει η σημερινή ημέρα και θα προσπαθήσετε να εξισορροπήσετε τις καταστάσεις.

Ιχθύες

Η μετάβαση από ένα σημείο σε ένα άλλο ή από μια κατάσταση σε μια άλλη μπορεί να σας προβληματίσει και να σας βάλει σε δίλλημα σήμερα.

Πηγή: portraits.gr