Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Τζέσυ Παπουτσή: Συγκίνηση στη βάφτιση της εγγονής της αξέχαστης ηθοποιού (pics)

Τζέσυ Παπουτσή

Σε κλίμα χαράς και ιδιαίτερης συγκίνησης έγινε η βάφτιση της εγγονής της αξέχαστης Τζέσυ Παπουτσή, το μεσημέρι της Κυριακής.

Η αείμνηστη ηθοποιός είχε αποκτήσει ένα γιο από τον γάμο της με τον Θάνο Καληώρα, ο οποίος με τη σειρά του απόκτησε μία κόρη.

Το μωρό, που βαφτίστηκε περίπου ενάμισι χρόνο μετά τον χαμό της Τζέσυ Παπουτσή έλαβε το όνομα της γιαγιά της «Γεσθημανή».

Όπως ενημέρωσε ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος υπήρξε στενός φίλος και κουμπάρος της ηθοποιού, με ανάρτησή του στα social media:

«Και βαφτίστηκε το παιδί του Θεού Γεσθημανή… Τζέσυ θα το φωνάζουμε τώρα που ξεκινάει τη γύρα της στη ζωή… πώς να μην γελάει δυνατά η καρδιά.. καλώς ήρθες (πάλι πίσω) Τζεσαρα μου».

Λίγο μετά πρόσθεσε:

«Τζέσυ θα την φωνάζουμε…κι εκείνη θα το κουβαλάει με τιμή. Τους έλεγα ότι σου μοιάζει πολύ ..ίδιες είστε.. μπας και επέστρεψες; Τόση καλοσύνη σε μάτια; Εσύ πρέπει να ‘σαι…».

Δείτε φωτογραφίες από το ιερό μυστήριο:

Δημήτρης Αποστόλου