Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Tρέλα για τις Kardashians: Δίνουν 25 εκατ. δολ. για το δεύτερο sex tape της “άτακτης” Kim

Το πρώτο sex tape της Kim Kardashian και του Ray J’s ξεπούλησε και το αφεντικό της εταιρείας Vivid, η οποία το κυκλοφόρησε, θεωρεί ότι είναι το μεγαλύτερο deal στην ιστορία της ερωτικής βιομηχανίας. “Αν ληφθούν υπόψη όχι μόνο οι πωλήσεις, αλλά και η τεράστια δημοσιότητα που έχει λάβει, βρίσκεται πραγματικά πάνω από κάθε άλλο videο του είδους” τόνισε ο Steve Hirsch σε συνέντευξή του.

Τώρα όμως, ο διευθύνων σύμβουλος της Vivid αποκάλυψε ότι η εταιρεία του προσφέρει το αστρονομικό ποσό των 25 εκατ. ευρώ για το sequel του sex tape με συμπρωταγωνιστή της Kim αυτή τη φορά τον Kanye West. Eίμαστε έτοιμοι να δώσουμε 25 εκατομμύρια δολάρια για τα δικαιώματα μιας τέτοιας ταινίας, είπε, ακόμα και για μια που θα πρωταγωνιστούσε οποιαδήποτε από τις αδερφές Kardashian.

Η Vivid αποκομίζει ακόμη και σήμερα τεράστια κέρδη από το sex tape της “άτακτης” Κim. To PornHub χαρακτήρισε την βασίλισσα της selfie, Kim Kardasian, ως την πιο πολυσυζητημένη πορνοσταρ. Η συμφωνία για το τελικό ποσό θα εξαρτηθεί από το τι είναι πρόθυμο να…. κάνει το ζευγάρι στην ταινία.

Το sex tape της Kim Kardashian έχει κατατροπώσει τόσο σε views, όσο και σε εισπράξεις, όλα τα άλλα πικάντικα video διάσημων που έχουν κατά καιρούς δει το φως της δημοσιότητας, όπως της Paris Hilton, του Collin Farrel, της πιονέρας Pamela Anderson και πολλών άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

http://www.mononews.gr/laperouse-erotiki-folia-opou-sichnaze-afrokrema-tis-gallikis-kinonia-perni-ke-pali-pnoi/59233