Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Μόδα: Πρωταγωνιστές

Όταν η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας εντυπωσιάζει με σύνολο της… πεθεράς της!

Λετίσια Ορτίθ Ροκασολάνο

Το recycling είναι μόδα. Παντού. Ακόμα και στα ρούχα. Και, το σημαντικότερο, είναι μια τάση που υιοθετείται ακόμα και από… γαλαζοαίματες!

Ο λόγος για τη βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας, η οποία τόλμησε το… αδιανόητο: Έδωσε το «παρών» στην τελευταία δημόσια υποχρέωσή της για τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της και, μάλιστα, σε μία εκδήλωση μόδας, φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα της βασίλισσας Σοφίας!

Η πάντα καλοντυμένη Λετίσια επέλεξε, λοιπόν, για να παραβρεθεί στα Εθνικά Βραβεία Μόδας της χώρας της, στο Museo del Traje στη Μαδρίτη, όχι ένα Carolina Herrera ή ένα Hugo Boss, αλλά ένα τοπ και μία φούστα που είχε φορέσει και η βασίλισσα Σοφία τη δεκαετία του… 1980! Τα οποία συνδύασε με ένα ζευγάρι γόβες Magrit και ένα clutch της Carolina Herrera.

Η εμφάνισή της, βεβαίως, δεν είχε καμία σχέση με εκείνη της βασίλισσας Σοφίας πριν από 30 χρόνια, αφού ήταν πολύ πιο φρέσκια, πιο δροσερή και απείρως πιο νεανική…