Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Σίσσυ Χρηστίδου: Με ποιον μπέρδεψε τον Αντώνη Ρέμο στην έναρξη της εκπομπής (video)

Σίσσυ Χρηστίδου

Το πρωί της Κυριακής η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους συνεργάτες της, Κωνσταντίνο Βασάλο και Παύλος Σταματόπουλο, καλημέρισε με την ωραιότερη διάθεση συνοδεία μουσικής τους τηλεθεατές.

Πως όμως συνδέονται, μουσικά, ο Αντώνης Ρέμος με τον Κωνσταντίνο Αργυρό;

Αν και στην έναρξη της εκπομπής ακούστηκε η επιτυχία «Μαζί σου» του Κωνσταντίνου Αργυρού, η Σίσσυ Χρηστίδου νόμιζε πως ακούει τον Αντώνη Ρέμο!

«Α ρε Αντώνη… Καλημέρα, καλημέρα! Με Αντώνη, γιατί όχι; Βεβαίως» σημείωσε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια με τους συνεργάτες της να σπεύδουν με χαμόγελο να την “σώσουν”. «Ποιον Αντώνη παιδί μου; Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι» συμπλήρωσε αμέσως ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Είναι ο Αργυρός; Κατεβαίνει πιο κάτω το σκαμπό; Όλοι το μπερδεύουν; Σε αυτό το τραγούδι το συγκεκριμένο! Ευχαριστώ! Δεν πειράζει, έχουμε σημαντικότερα προβλήματα, ευτυχώς για εμένα» συμπλήρωσε με χιούμορ η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο: