Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Συγκλονίζει ο ξαφνικός θάνατος 16χρονης ηθοποιού

Αναμμένο κεράκι σε μαύρο background

Σε θλίψη έχει βυθιστεί η Μεγάλη Βρετανία, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 16 ετών, η Βρετανίδα ηθοποιός, Μία-Λέτσια Νέιλορ, η οποία είχε πρωταγωνιστήσει δίπλα στην Εμίλια Κλαρκ του «Game of Thrones».

Η Νέιλορ ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής στη χώρα της και θεωρούνταν ανερχόμενο αστέρι με συμμετοχές σε βρετανικές παιδικές σειρές, όπως το «Almost Never» του BBC.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γνωστοποιηθεί τα αίτια για τον τόσο ξαφνικό θάνατο της 16χρονης. Ωστόσο, σύμφωνα με τη βρετανική Guardian, το κορίτσι κατέρρευσε ξαφνικά και τελικά έχασε τη ζωή του.

Ο διευθυντής του παιδικού προγράμματος του BBC δήλωσε στο E!Online για το θάνατο της:

«Είμαστε συντετριμμένοι και τόσο απέραντα θλιμμένοι με την είδηση για την Μία. Ελαμψε τόσο στις οθόνες μας, τόσο στο ‘Millie Inbetween’ και το ‘Almost Never’ και είναι αδύνατο να φανταστούμε την πορεία μας χωρίς εκείνη».

Η μικρή Νέιλορ υπήρξε ένα παιδί θαύμα που τραγουδούσε, χόρευε και φυσικά έπαιζε σε παιδικά προγράμματα. Εκπομπές που έχουν αποτελέσει εφαλτήριο δεκάδες φορές για την ανάδειξη μεγάλων σταρ στο τραγούδι και τη μουσική, κατά κύριο λόγο στην Αμερική.

Το πρακτορείο ταλέντων που είχε αναλάβει την μικρή Νέιλορ, δήλωσε επίσης συντετριμμένο. «Θα μας λείψει απίστευτα. Η αγάπη και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της αυτή τη δύσκολη στιγμή» ανέφερε σε σχετική ανακοίνωση.

Σεναριογράφος του BBC, ο Σιμόν Αντεργουντ, χαρακτήρισε την 16χρονη μια από τις καλύτερες νέες ηθοποιούς. Σκόπευε μάλιστα να της δώσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια από τις σειρές που ετοίμαζε.

Η Μια-Λέτσια εμφανίστηκε και στον κινηματογράφο πλάι σε μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως ο Τομ Χανκς και η Χάλι Μπέρι για την ταινία «Cloud Atlas».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Ρότζερ Γουότερς καλεί την Κατερίνα Ντούσκα να μην συμμετάσχει στη Eurovision

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ σε βραδινή έξοδο

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: MasterChef: Η Σπυριδούλα «ξαναχτυπά»! – Χαμός στο αποψινό επεισόδιο (video)