Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Ράνια Θρασκιά: Ποιος είναι ο νέος της σύντροφος (pics)

Ράνια Θρασκιά

Μετά το τέλος που έβαλε στο γάμο της με τον Αντρέα Φωτόπουλο, η Ράνια Θρασκιά βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο ενός καρδιοχειρουργού. Η όμορφη παρουσιάστρια και σύμβουλος ψυχικής υγείας φαίνεται πως προχώρησε τη ζωή της και διανύει μία υπέροχη περίοδο γεμάτη αγάπη και ευτυχία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Real News, η Ράνια Θρασκιά είναι ερωτευμένη με τον 45χρονο καρδιοχειρουργό, Ιωάννη Παραλίκα, ο οποίος είναι επιμελητής χειρουργός θώρακος και καρδιάς στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Μάλιστα, το ερωτευμένο ζευγάρι εμφανίστηκε για πρώτη φορά πριν μερικές εβδομάδες στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδούσαν η Ελευθερία Αρβανιτάκη και ο Γιάννης Κότσιρας. Οι δυο τους κάθισαν απέναντι και όχι δίπλα-δίπλα γιατί δεν θέλησαν να προκαλέσουν την προσοχή των θαμώνων και των φωτογράφων, κάτι τελικά δεν κατάφεραν να αποφύγουν.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της βραδιάς και όσο η ατμόσφαιρα γινόταν πιο κεφάτη σε συνδυασμό με το ποτό, οι δυο τους άρχισαν να χαλαρώνουν και να ανταλλάσσουν ερωτικές ματιές και να συμπεριφέρονται σαν να μην υπήρχε κανείς γύρω τους.

Η Ράνια και ο Ιωάννης φαίνεται πως είναι ζευγάρι εδώ και έναν χρόνο και ο ένας έχει βρει στον άλλον όλα όσα έψαχνε.

Ράνια Θρασκιά και Ιωάννης Παραλίκας
Ράνια Θρασκιά και Ιωάννης Παραλίκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μεγάλη εμφάνιση των Maroon 5, Travis Scott, Big Boi και… Μπομπ Σφουγγαράκη στο 53ο Super Bowl

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Κούστας – Δήμητρα Μέρμηγκα: Χολιγουντιανή βάπτιση στην Κέρκυρα για τη μικρή Κατερίνα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκπληξη: Το ποσό-«μαμούθ» που προσφέρει το Ισραήλ στη Μαντόνα για να εμφανιστεί στη Eurovision