Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Πώς αντέδρασε η Μαρινέλλα όταν ο Αλέξης Κούγιας χτύπησε τον Λάκη Λαζόπουλο (video)

λαζοπουλος-μαρινελλα

Μαρινέλλα και Λάκης Λαζόπουλος

Σάλος έχει προκληθεί μετά το άγριο επεισόδιο που σημειώθηκε στο νυχτερινό κέντρο Αθηνών Αρένα, όπου εμφανίζονται η Δέσποινα Βανδή και ο Αντώνης Ρέμος όταν ο Αλέξης Κούγιας επιτέθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρινέλλα η οποία βρισκόταν στην παρέα του Λαζόπουλου μαζί με άλλους φίλους τους, επενέβη την ώρα που ο γνωστός ποινικολόγος όρμησε και χτύπησε τον ηθοποιό λέγοντάς του «στα χρωστάω τρία χρόνια».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, η Μαρινέλλα σοκαρισμένη από το γεγονός, αντέδρασε άμεσα. «Κάνε πίσω ρε…» φώναξε στον ποινικολόγο, ο οποίος είναι και κουμπάρος της.

Ο Λάκης από την άλλη δεν σηκώθηκε από τη θέση του ούτε απάντησε στις βρισιές.

Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day:

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο Λάκης Λαζόπουλος έφτασε μαζί με τη Μαρινέλλα στο κάλεσμα πολύ καλής τους φίλης. Ο Αλέξης Κούγιας καθόταν 2 τραπέζια πιο πίσω και όταν πλησίασε τον Λάκη, μέχρι να το αντιληφθούν και να τους χωρίσουν είχε τελειώσει και το σκηνικό. Από τη σκηνή προσπάθησε ο Αντώνης Ρέμος να ηρεμήσει λίγο τα πράγματα».

Το επεισόδιο σταμάτησε μόνο όταν παρενέβη η ασφάλεια του μαγαζιού.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Λαζόπουλος για το επεισόδιο στο «Αθηνών Αρένα»: Να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας για Λαζόπουλο: Eίχε το θράσος να γυρίσει να με κοιτάξει και να γελάσει

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοβαρό επεισόδιο στο «Αθηνών Αρένα»: Ο Αλ. Κούγιας επιτέθηκε στον Λάκη Λαζόπουλο!