Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου

Ανδρέας Μικρούτσικος

Ανδρέας Μικρούτσικος

Ερωτευμένος είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος μετά την σοβαρή περιπέτεια υγείας του και τον θάνατο του αδελφού του, αναρρώνει στο σπίτι του μαζί με την σύντροφό του στο πλευρό του.

Την αποκάλυψη έκανε η Σοφία Βόσσου, η οποία την χαρακτήρισε ως «ένα καλό, αξιόλογο πλάσμα, που τον αγαπάει πολύ».

Ο λόγος για την Έλενα Μαστραγγελλή, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

Η αγάπη τους για την Μήλο τους έφερε κοντά και πλέον το ερωτευμένο ζευγάρι ακολουθεί κοινή πορεία ζωής. Οι δυο τους συζούν στο σπίτι του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κηφισιά.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η Έλενα Μαστραγγελλή ήταν εκείνη που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, στις αρχές Ιανουαρίου, για να μεταφερθεί ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο Ιπποκράτειο με πνευμονικό οίδημα και καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια.

Με καταγωγή από το Μεσολόγγι και σπουδές ιχθυολογίας, η Έλενα Μαστραγγελλή γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αιγάλεω και έχει μια κόρη.

Σήμερα, όπως αναφέρει η ίδια στα προσωπικά της social media, εργάζεται σε γνωστή εταιρεία μεταφορών στα δυτικά προάστια.