Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz αρραβωνιάστηκε (pics)

Νέα σελίδα γυρίζει στη ζωή του γνωστός σταρ του Χόλιγουντ ο οποίος αν και χώρισε μετά από 8 χρόνια την, επίσης, σταρ σύζυγό του, ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Δευτέρας τον αρραβώνα του. Ο λόγος για τον Chris Pratt ο οποίος βρίσκεται σε σχέση με την κόρη του Arnold Schwarzenegger, Katherine και πλέον σχεδιάζουν το γάμο τους.

«Γλυκιά Katherine, είμαι τόσο χαρούμενος που είπες “ναι”! Είμαι ενθουσιασμένος που θα σε παντρευτώ. Περήφανος να ζω τολμηρά με πίστη πλάι σου. Πάμε!», έγραψε ο 39χρονος ηθοποιός στο Instagram, κάτω από μια φωτογραφία στην οποία φιλάει το κεφάλι της αγαπημένης του ενώ εκείνη κοιτάει γεμάτη αγάπη το τεράστιο διαμάντι στο δάχτυλό της.

Ο φακός των παπαράτσι «συνέλαβε» για πρώτη φορά τον Chris Pratt και την Katherine Schwarzenegger τον περασμένο Ιούνιο, ενώ οι ίδιοι επισημοποίησαν τη σχέση τους μέσω Instagram πριν από ένα μήνα, στα γενέθλια της 29χρονης.

Τον Αύγουστο του 2017, ο Chris Pratt χώρισε από την ηθοποιό Anna Faris μετά από 8 χρόνια γάμου σοκάροντας τους θαυμαστές τους, καθώς θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η μυστική συμφωνία του Jeff Bezos και της MacKenzie Bezos

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι απέβαλε – Το συγκινητικό μήνυμα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο κινηματογραφικός γάμος της Miley Cyrus και του Liam Hemsworth μέσα από εικόνες (video)