Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Παντρεύονται Δήμητρα Ματσούκα και Πέτρος Κόκκαλης – Δείτε την αναγγελία του γάμου

Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα

Πέτρος Κόκκαλης και Δήμητρα Ματσούκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου θα ενωθούν η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης, καθώς το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Μετά από χρόνια σχέσης, ο γνωστός επιχειρηματίας και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και η διάσημη ηθοποιός πήραν την απόφαση να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Μάλιστα, η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Φως των ΣΠΟΡ», σύμφωνα με την οποία, το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στην Αθήνα.

Ειδικότερα, η αναγγελία αναφέρει τα εξής:

«Γνωστοποιείται σύμφωνα με το άρθρο 1369 του Αστικού Κώδικα, όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 1 του Ν. 1250/1982 ότι: Ο Πέτρος Κόκκαλης του Σωκράτη και της Σοφίας, το γένος Σκούρα που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής και η Δήμητρα Ματσούκα του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Τζιντζιλιώνη που γεννήθηκε στην Αθήνα Αττικής και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν και ο γάμος θα γίνει στην Αθήνα Αττικής».

Η αναγγελία γάμου της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη

Δείτε το βιντεο από το Happy Day:

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: H τρυφερή αγκαλιά στο θέατρο «Παλλάς»

Τα Φιλαράκια: «Μόνικα» και «Τζόι» αποχαιρετούν τον Μάθιου Πέρι

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 15 Νοεμβρίου

Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα: Το εντυπωσιακό φόρεμα από το πάρτι για την ονομαστική εορτή της – Πόσο κοστίζει