Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος “ξαναχτυπά” στο Twitter δείχνοντας προτίμηση στις “Άγριες Μέλισσες”

Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την ώρα που προβαλλόταν ένα ακόμη επεισόδιο MasterChef 4, φαίνεται πως παρακολουθούσε «Άγριες Μέλισσες» και δε δίστασε να το γράψει στο Twitter του.

Είναι γνωστό, πλέον, ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος χρησιμοποιεί το Twitter για να κάνει καυστικά σχόλια που αφορούν στην επικαιρότητα. Δε διστάζει, μάλιστα, να αυτοσαρκάζεται.

Χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια προβολής του νέου επεισοδίου MasterChef 4, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, το γνωστό “meme” που δείχνει τον κριτή στο γήπεδο αρκετά νυσταγμένο. «Όταν ακούς να λένε sex symbol τον Κουτσόπουλο» σημείωσε πάνω από τη φωτογραφία, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή.

Όμως ο κριτής δε σταμάτησε εκεί. Έκανε μία δεύτερη ανάρτηση με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ανέβασε, λοιπόν, μία φωτογραφία της ηθοποιού Έλλης Τρίγγου, που υποδύεται την Ασημίνα στις “Άγριες Μέλισσες”, γράφοντας: «Μία είναι η “Ασημίνα” στην ελληνική τηλεόραση»

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» έχει βρει έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο στους πίνακες τηλεθέασης, από την ημέρα που ξεκίνησαν οι οντισιόν του MasterChef 4. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι δύο αντίπαλοι δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ο ένας, την αξία του άλλου.

Σε αυτό το… κλίμα, το post του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο Twitter, ο οποίος και την ώρα προβολής των δύο εκπομπών δήλωσε την προτίμησή του σε μία από τις αδερφές Σταμίρη από τις «Άγριες Μέλισσες».

Βεβαίως, οι «σατανάδες» του Twitter βρήκαν ευκαιρία να προσθέσουν κάτω από την ανάρτηση μια άλλη Ασημίνα, την παίκτρια του MasterChef 3. «Όλοι ξέρουμε ποια Σταμίρενα θέλει ο Κουτσόπουλος. Τρέμε Νικηφόρε» έγραψε κάποιος άλλος κάτω από την ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο Twitter.

«Τι έγινε Κουτσόπουλε; Γύπας στο Διαφάνι είμαι μόνο εγώ!» γράφει χιουμοριστικά ο λογαριασμός που υποτίθεται πως ελέγχει ο Θωμάς Κυπραίος, χαρακτήρας της σειράς «Άγριες Μέλισσες».