Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Σκάει βόμβα: Ποιος είναι ο επικρατέστερος αντικαταστάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου;

Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο κύβος ερρίφθη! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την ομάδα του Alpha ενώ η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου προς το παρόν βρίσκεται στον «αέρα».

Μετά το συγκινητικό «αντίο» της παρουσιάστριας κατά την τελευταία εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» κυκλοφόρησε η φήμη πως η Κωνσταντίνα δεν θα έχει εκπομπή στο κανάλι από τη νέα σεζόν. Η φήμη επιβεβαιώθηκε.

Όπως γνωστοποιήθηκε από την εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω», η παρουσιάστρια πληροφορήθηκε χθες από τους υπευθύνους του καναλιού της Κάντζας πως μπαίνει ένα τέλος στην εκπομπή της, ολοκληρώνοντας έναν μεγάλο κύκλο.

Την ανακοίνωση την έκανε η διευθύντρια προγράμματος, Ιζαμπέλα Σασλόγλου, ενώ η παρουσιάστρια μετέφερε τα νέα στους συνεργάτες της. Απέδωσε δε την διακοπή της εκπομπής στο υψηλό budget σε συνδυασμό με τα νούμερα τηλεθέασης.

Εύλογα πλέον διερωτάται κανείς ποιος πρόκειται να αντικαταστήσει την «barbie» παρουσιάστρια.

Θα είναι ακόμη μία ξανθιά, ή μήπως θα αλλάξουν τα δεδομένα; Και εδώ σκάει η βόμβα: Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επικρατέστερος αντικαταστάτης της Κωνσταντίνας για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου είναι ο… Νίκος Μάνεσης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις της Βαλαβάνη – «Φεύγω πολύ γεμάτη!» (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συνελήφθη διευθυντής ποδοσφαιρικής ομάδας με γυμνές φωτογραφίες ανηλίκων

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Survivor διαρροή: Αυτός ο παίκτης θα κερδίσει απόψε το super έπαθλο