Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Υπερπαραγωγή το baby shower της Κιμ Καρντάσιαν για το τρίτο της μωρό (pics)

Κιμ Καρντάσιαν-πάρτι

Κιμ Καρντάσιαν

Σε λίγους μήνες η Κιμ Καρντάσιαν πρόκειται να υποδεχτεί το τρίτο της παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και γι’ αυτό το λόγο διοργάνωσε ένα πάρτι με καλεσμένες τις αδελφές της, καθώς και άλλες διάσημες φίλες της.

Το παραμυθένιο πάρτι της 36χρονης ριάλιτι σταρ με θέμα τις ανθισμένες κερασιές -το οποίο, όπως, και κάθε πάρτι της οικογένειας Καρντάσιαν- ήταν μια υπερπαραγωγή. Από τους καλεσμένους, φυσικά δε θα μπορούσαν να λείπουν οι αδελφές της Κόρτνεϊ και Κλόι, η οποία είναι έγκυος με το πρώτο της παιδί, καθώς και η Κάιλι, για την οποία, επίσης, φημολογείται ότι είναι έγκυος.

Ακόμη, στο baby shower παρευρέθηκε η Μαρία Μενούνος, καθώς και το μοντέλο, που διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Καρντάσιαν, Κριστίν Τέιγκεν.

Η έπαυλή της Κιμ και του Κάνιε Γουέστ στο Μπελ Έαρ του Λος Άντζελες ήταν διακοσμημένη με μπουκέτα άσπρων, μωβ και κίτρινων ανθών, που έμοιαζαν με σύννεφα κάτω από τις κερασιές.