Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Γιατί δεν παρευρέθηκε η σύντροφος του Πρίγκιπα Χάρι στο γάμο της Πίπα Μίντλετον

Τζέιμς και Πίπα

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Πίπα Μίντλετον, η οποία παντρεύτηκε τον Τζέιμς Μάθιους σε μία εντυπωσιακή τελετή με εκλεκτούς καλεσμένους. Τα φλας των δημοσιογράφων πήραν φωτιά, καθώς η βασιλική οικογένεια έδωσε το παρών. Ωστόσο, όλοι περίμεναν να δουν την αγαπημένη του Πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

Αν και τα βρετανικά μέσα αρχικά ανέφεραν ότι η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στον γάμο, δεν κατάφεραν να την δουν ή να την αποθανατίσουν. Βέβαια, από την δεξίωση  που ακολούθησε δεν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες, καθώς υπήρξε ρητή απαγόρευση.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μέγκαν δεν παρευρέθηκε στην γαμήλια τελετή, αν και ήταν καλεσμένη προκειμένου να μην τραβήξει πάνω της την προσοχή και επισκιάσει τον γάμο της Πίπα.

Τελικά, η μόνη φωτογραφία του ζευγαριού που κατάφεραν να τραβήξουν οι παπαράτσι είναι όταν ο Πρίγκιπας Χάρι έφυγε διακριτικά από την εκκλησία και την παρέλαβε ο ίδιος. Στη συνέχεια πήγαν στη δεξίωση και μπήκαν από την πίσω πύλη στο χώρο για να γιορτάσουν τους νεόνυμφους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παντρεύτηκε η Πίπα Μίντλετον – Το νυφικό και οι λαμπεροί καλεσμένοι (pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόστολος Γκλέτσος: «Αν γινόταν Survivor με πολιτικούς, θα πήγαινα» (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Ντάνος πήρε βαριά την ήττα από τους Τούρκους (video)