Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Alice Walton: Πώς η πλουσιότερη γυναίκα της Αμερικής ξοδεύει την περιουσία της

Η Alice Walton, η μόνη γυναίκα κληρονόμος στην περιουσία της Walmart, είναι η πλουσιότερη γυναίκα στις ΗΠΑ. H 67χρονη, που έχει καθαρή αξία περίπου 38,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, έγινε σύντομα η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο μετά τον θάνατο της Liliane Bettencourt, της Γαλλίδας κληρονόμου του γίγαντα των καλλυντικών L’Oreal. Η κόρη της τελευταίας, Françoise Bettencourt-Meyers, πήρε την πρώτη θέση, αφού κληρονόμησε την περιουσία της οικογένειας. Άρα, αυτό κάνει τη Walton τη δεύτερη πλουσιότερη γυναίκα – και το 19ο πλουσιότερο άτομο – στον κόσμο για άλλη μια φορά, σύμφωνα με το Bloomberg.

Οι τρεις κληρονόμοι της Walmart έχουν (σε συνδυασμό) έναν πλούτο 130 δισεκατομμυρίων δολαρίων (περίπου 48 δισεκατομμύρια δολάρια περισσότερο από τους Kochs, τη δεύτερη πλουσιότερη οικογένεια στην Αμερική). Παρά την υψηλή θέση της Walton, η προσωπική τους ζωή παραμένει σε μεγάλο βαθμό ιδιωτική. Δείτε παρακάτω τι γνωρίζουμε για τον τρόπο με τον οποίο η πλουσιότερη γυναίκα της Αμερικής ξοδεύει την περιουσία της, από τη συλλογή έργων τέχνης μέχρι την εκτροφή αλόγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι 9 κορυφαίες γυναίκες δισεκατομμυριούχοι του κόσμου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η καθημερινή ρουτίνα του CEO της Apple, Tim Cook

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέντε πολυεκατομμυριούχοι από τον Μαυρίκιο που πρέπει να γνωρίζετε