Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Νέα φωτογράφιση για την Ελεονώρα Μελέτη (video)

Μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού, η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση με νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια πραγματοποίησε μία επαγγελματική φωτογράφιση και ο make up artist Θάνος Βογιατζής ανέβασε βίντεο από τα backstage στη σελίδα του στο Instagram.

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το ακριβές project στο οποίο η ίδια θα συμμετέχει, το κανάλι της Κάντζας ανακοίνωσε ότι, «Με ιδιαίτερη χαρά, ο ALPHA ανακοινώνει την ένταξη της Ελεονώρας Μελέτη στο δυναμικό του. Πολύπλευρη και ταλαντούχα παρουσιάστρια, δημοσιογράφος με ιδιαίτερη ματιά, άνθρωπος με ισχυρή άποψη και θέση στα πράγματα, η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει στη μικρή οθόνη για να κάνει αυτό που για εκείνη είναι… το κανονικό: την ανατροπή. Εκρηκτική, δυναμική, τολμηρή, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ALPHA».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ηλίας Γκότσης – Γιώργος Αγγελόπουλος: Συνάντηση κορυφής για τους νικητές του Survivor

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο «τιμόνι» ποιας εκπομπής θα βρεθεί η Ελεονώρα Μελέτη;

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μελίνα Μεταξά: «Καυτή» φωτογράφιση για την πρώην παίκτρια του Survivor