Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Μελάνια Τραμπ-Μπριζίτ Μακρόν: Υπέρκομψη συνάντηση των Πρώτων Κυριών (pics)

Την Μελάνια Τραμπ υποδέχθηκε η σύζυγος του Γάλλου Προέδρου, Μπριζίτ Μακρόν στο Μέγαρο των Ηλυσίων Παρίσι.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ήταν υπέρκομψη με ένα μπλε σκούρο, μίντι βαμβακερό φόρεμα με ζώνη. Η Μελάνια συνδύασε το φόρεμα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο του αγαπημένου της Γάλλου σχεδιαστή Christian Louboutin αξίας 550 λιρών και μαύρα δερμάτινα γάντια.

Η Μελάνια συναντήθηκε με την Μπριζίτ πριν από το γεύμα τους με τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν στο Μέγαρο των Ηλυσίων στο Παρίσι.

η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ ήταν για άλλη μία φορά πολύ κομψή με ένα κοστούμι Louis Vuitton αξίας 1.800 ευρώ, χρώματος μπλε με λεπτομέρειες από χρυσά κουμπιά. Η Μπριζίτ υποδέχθηκε την Μελάνια ευγενικά και οι δύο έδειχναν ιδιαίτερα χαρούμενες που είδαν η μία την άλλη την ώρα που έκαναν χειραψία και φιλήθηκαν σταυρωτά.

Ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια έφτασαν χθες το βράδυ στο Παρίσι για να συναντηθούν με παγκόσμιους ηγέτες και να τιμήσουν την 100η επέτειο από το τέλος του Α’ παγκοσμίου Πολέμου στις 11 Νοεμβρίου.