Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Μέγκαν Μαρκλ – πρίγκιπας Χάρι: Οριστικό τέλος από την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

«Τίτλοι τέλους» για τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ από την βρετανική βασιλική οικογένεια

Τους τελευταίους επίσημους τίτλους τους έχασαν οριστικά ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ, αφού επιβεβαίωσαν στην βασίλισσα της Αγγλίας ότι αποσύρονται οριστικά από την βρετανική βασιλική οικογένεια, ανακοίνωσε το ανάκτορο του Μπάκιγχαμ.

Με την ολοκλήρωση της μεταβατικής περιόδου του ενός έτους και αφού το ζευγάρι αποφάσισε ότι δεν θα ανακαλέσει την απόφασή του, ο δούκας του Σάσεξ χάνει τα πολύ προσφιλή του στρατιωτικά αξιώματα, ενώ η σύζυγός του χάνει τις φιλανθρωπικές της αναθέσεις, αναφέρεται σε ανακοίνωση του Μπάκιγχαμ. Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι «όλοι είναι πολύ λυπημένοι γι’ αυτήν την απόφαση».

Υπενθυμίζεται ότι το οριστικό «ψαλίδι» στις σχέσεις του ζεύγους με την βασιλική οικογένεια έρχεται σε μία περίοδο που η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της. Τις τελευταίες ώρες, επιπλέον, έγινε γνωστό ότι ο 99χρονος παππούς του Χάρι και σύζυγος της βασίλισσας, πρίγκιπας Φίλιππος, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, καθώς κρίθηκε απαραίτητο, λόγω της εικόνας που παρουσιάζει τα τελευταία 24ωρα η υγεία του.

Διαβάστε ακόμη:

Αριστοτελία Πελώνη: Στηρίζουμε όσους έχουν κακοποιηθεί – Έρχεται ευρύτερο πλαίσιο προστασίας

Survivor: Τα ιλιγγιώδη χρηματικά ποσά που έχουν εισπράξει μέσα σε 2 μήνες οι παίκτες (video)

Μαρκουλάκης: Είμαι στενός φίλος με τουλάχιστον 2 από τους καταγγελλόμενους – Ποτέ δεν συνέβη κάτι μπροστά μου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση