Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Το Ναυάγιο: O Παντελίδης στήνει παγίδα στον Μιχάλη

ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ

Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται απόψε στο Ναυάγιο. Η Ελένη ακούει τον Σάββα και τη μαία να συζητούν και μπαίνει σε υποψίες.

Ο Μάκης καταφέρνει να σώσει τον μικρό Ηλία από την έκρηξη. Για κακή του τύχη, όμως, ο Παντελίδης τον αναγνωρίζει. Ο Άγγελος κάνει επιτέλους την πολυπόθητη πρόταση γάμου στη Βάσω αλλά δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Δημήτρη να ξεχάσει αυτό που του έκανε.

Ο Στελής δίνει στην Ειρήνη ένα γράμμα από τον Πέτρο και επιμένει να μάθει τι σχέση έχουν οι δυο τους. Στην κλινική, και ενώ η Στέλλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, η Ελένη ακούει μια περίεργη συζήτηση ανάμεσα στον Σάββα και στη μαία που θα τη βάλει σε υποψίες. Η παραίτηση από την εφημερίδα φαίνεται να είναι μονόδρομος για τον Γιώργη.

Η αστυνομία βρίσκεται στα ίχνη του Μάκη αλλά η Χριστίνα δεν έχει σκοπό να τους τον παραδώσει τόσο εύκολα.

Η δικογραφία της υπόθεσης του ναυαγίου έρχεται επιτέλους στα χέρια των δικηγόρων και φαίνεται πως ο Παντελίδης έχει στήσει άλλη μία παγίδα, αυτή τη φορά στον Μιχάλη.

Μια παγίδα, που θα του κάνει τη ζωή κόλαση και θα φέρει τα πάνω-κάτω.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε επίσης:

Dragons’ Den: Οι επενδύσεις της Παρασκευής έφτασαν τις €155.000

Η Άννα Βίσση «τα έσπασε» στον Ρέμο και τη Φουρέιρα – Δείτε video

Κόμπι Μπράιαντ: Σε δημοπρασία χρυσό δαχτυλίδι του NBA