Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Τέλος η Αφροδίτη Γραμμέλη από το «Πρωινό» – Το αινιγματικό post

Αφροδίτη Γραμμέλη/Τηλεκριτικός

Μία εξέλιξη που σίγουρα πολλοί δεν περίμεναν ήταν αυτή που έγινε γνωστή σήμερα και αφορά στην αποχώρηση της Αφροδίτης Γραμμέλη από το «Πρωινό» του Ant1.

Όπως ανακοίνωσε η ίδια, μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η συνεργασία της με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού του Αμαρουσίου έληξε και η Αφροδίτη Γραμμέλη δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της Φαίης Σκορδά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η ίδια έσπευσε να κάνει γνωστή την είδηση, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, η Αφροδίτη Γραμμέλη έγραψε στην ανάρτησή της:

«Επειδή ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και τα πάνελ και οι εκπομπές ελάχιστα ενδιαφέρουν, πολύ απλά και χωρίς σάλτσα ενημερώνω ότι το Πρωινό για μένα τελείωσε. Μην αρχίσουμε τώρα το που θα είμαι του χρόνου. Σίγουρα θα είμαι κάπου καλά.

Υ. Γ. Επίσης μην περιμένετε ευχαριστήρια κλπ κλπ. Όπου έπρεπε να τα πω, τα είπα. Υγεία, υγεία, υγεία να έχουμε.

Υ. Γ. 2 Το να είσαι λιτή δε σημαίνει πικρία. Σημαίνει συστολή. Μην το κάνετε αυτό με τα δημοσιεύματα είναι λάθος, παιδιά. Τιμώ πάντα το ψωμί που τρώω. Και αγαπώ την ομάδα μου. Αλλά θα το πω σ´ εκείνη, όχι στα κοινωνικά δίκτυα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση της Αφορδίτης Γραμμέλη για την αποχώρησή της από το Πρωινό: