Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Ελληνοφρένεια κατα Alpha : Ο Βερύκιος είναι κράχτης έξω στα κανάλια – Μας λογοκρίνανε (video)

“Ο Βερύκιος είναι ο κράχτης έξω στα κανάλια. Κάνει 3% όταν βγαίνει ή όταν κάνει εμφάνιση και λέει τις χαζομάρες που λέει. Μια εκπομπή πολιτικής σάτιρας είναι είδος από μόνο του δεν κόβεται, μόνο λογοκρίνεται”, είπε μεταξύ άλλων, ο Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης στην εκπομπή “30+3” του Myportal.gr.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τσολίας της “Ελληνοφρένειας” ανέφερε τους λόγους που κόπηκε η επιτυχημένη σατυρική εκπομπή από τον Alpha και πέταξε τα “καρφιά” του στον Δήμο Βερύκιο ο οποίος είχε δηλώσει, ότι κόπηκε επειδή δεν πουλούσε και δεν συνέφερε εμπορικά και οικονομικά το εν λόγω πρόγραμμα.

Ο τσολιάς της Ελληνοφρένειας άφησε να εννοηθεί ότι πίσω από το κόψιμο της εκπομπής, υπήρχαν πολιτικές σκοπιμότητες καθώς και στα νούμερα της τηλεθέασης της τελευταίας τους εμφάνισης στον Alpha σημείωσαν 20%.

“Μας κόψανε, τελείως, μας λογοκρίνανε. Κάθε βλακεία δεν θα μείνει αναπάντητη. Η θέση της σάτιρας είναι απέναντι στην εξουσία, όποιος κι αν είναι στην εξουσία. Ο «πολιτικός» χώρος που με καλύπτει είναι απέναντι από την εξουσία. 35 άτομα έμειναν άνεργα μετά το κόψιμο του Alpha”.

Δείτε το video: