Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Η φωτογράφιση που έγινε viral: Μαμάδες ποζάρουν αλά Κιμ Καρντάσιαν (video)

κιμ καρντάσιαν

Μία ομάδα περήφανων μητέρων από την Αυστραλία αποφάσισε να αναδημιουργήσει μια φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν, στην οποία η ριάλιτι σταρ ποζάρει ημίγυμνη στην κουζίνα της πίνοντας ένα μείγμα πρωτεϊνών.

Η Κιμ Καρντάσιαν ανέβασε τη εν λόγω φωτογραφία εννέα ημέρες αφού ξεκίνησε να ακολουθεί ένα πρόγραμμα απώλειας βάρους προκειμένου να καταγράψει τη διαφορά που έγινε στο σώμα της.

Φορώντας ένα λευκό τοπ και λευκό εσώρουχο για την φωτογράφιση, που έγινε στην κουζίνα του σπιτιού της, η 36χρονη Κιμ επιδεικνύει την επίπεδη κοιλιά της. Οι μητέρες εμπνευσμένες από την φωτογραφία και θέλοντας να γιορτάσουν τη δική τους απώλεια βάρους πόζαραν με ένα ανάλογο concept.

Κάθε μία από τις γυναίκες έλαβε μέρος στην πρόκληση απώλειας βάρους 28 ημερών Healthy Mummy και αδυνάτισαν με υγιεινά ροφήματα, μια ισορροπημένη, αλλά θρεπτική διατροφή και απλές καθημερινές ασκήσεις γυμναστικής.

Δείτε τις μητέρες:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαμά για τρίτη φορά η Κιμ Καρντάσιαν – Μέσω παρένθετης μητέρας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλόε Καρντάσιαν: «Μου είπαν να χάσω κιλά, γιατί τους χαλάω το image!»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ναι ή όχι στην τσίχλα; Πώς επηρεάζει την υγεία και το βάρος