Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Κόντρα δίχως τέλος Μελέτη-Μάνεση

Ελεονώρα Μελέτη και Νίκος Μάνεσης

Κόντρα μεταξύ του Νίκου Μάνεση και της Ελεονώρας Μελέτη έχει ξεσπάσει, με αφορμή τη θεματολογία, αλλά και τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη» στον ALPHA.

Φήμες, μάλιστα, θέλουν την Ελεονώρα Μελέτη να παραιτείται από την εκπομπή, της οποίας και έχει αναλάβει την παρουσίαση, κάτι που, ωστόσο, η ίδια η παρουσιάστρια διέψευσε.

Ειδικότερα, η δημοσιογράφος σχολίασε τα δημοσιεύματα μέσα από την ραδιοφωνική της εκπομπή: «Αναφορικά με τα δημοσιεύματα ότι παραιτήθηκα… Εγώ είμαι σκυλί μαύρο του πολέμου. Δεν παραιτούμαι ποτέ. Δεν παραιτήθηκα, ούτε καν. Δεν θα άφηνα ποτέ μια μάχη. Δίνεις τη μάχη σου μέχρι το τέλος είτε με νίκη είτε με ήττα. Ειδικά όταν δεν έχεις ευθύνη για τη θεματολογία, τότε είναι που δεν παραιτείσαι».

Τον συντονισμό της εκπομπής έχει αναλάβει ο Νίκος Μάνεσης, ο οποίος εμπλούτισε την ομάδα της Μελέτη με δικούς του συνεργάτες. Αν και αρχικά, τα νούμερα τηλεθέασης ήταν ικανοποιητικά στη συνέχεια έκαναν «βουτιά», κάτι που έφερε στην επιφάνεια προβλήματα.

Ακόμα, φημολογείται ότι υπάρχουν μέχρι και καταγγελίες που αναφέρουν ότι ο Νίκος Μάνεσης ασκούσε bullying απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της.

«Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν έχει φύγει κανείς. Πριν τρεις εβδομάδες υπήρξαν καταγγελίες στη διοίκηση και σε διευθυντικά στελέχη πως ο Νίκος Μάνεσης ασκούσε… bullying να το πω, μία έντονη λεκτική συμπεριφορά, απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη και συνεργάτες της. Συνεργάτες που επέλεξε η ίδια για την εκπομπή. Αμέσως επικοινώνησε τόσο η ίδια η Ελεονώρα όσο και συνεργάτες της με τη διοίκηση. Έγιναν ραντεβού και η διοίκηση ζήτησε εξηγήσεις από τον Νίκο Μάνεση. Εκεί κάπου η σχέση τους τέλειωσε», είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον υπάρχει μια τυπική επαγγελματική επαφή τηλεφωνικά και ο Νίκος Μάνεσης μιλά μόνο με τους δικούς του συνεργάτες.

 

Από την πλευρά του, ο Νίκος Μάνεσης απάντησε λέγοντας ότι δεν ασχολείται καθόλου με την εκπομπή.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι: «Εδώ και τρεις εβδομάδες δεν ασχολούμαι με την εκπομπή της Ελεονώρας. Δεν συμμετέχω στις συσκέψεις και δηλώνω άγνοια των θεμάτων που προβάλλονται. Η Ελεονώρα και η ομάδα της έχουν την πλήρη ευθύνη. H διοίκηση μου ζήτησε να σχεδιάσω μια εκπομπή κατά τα πρότυπα του Σαββατοκύριακου και η Ελεονώρα δήλωνε ενθουσιασμένη… Αν χρειαστεί θα επανέλθω με στοιχεία».

Μιλώντας στην κάμερα του «Ευτυχείτε» σήμερα, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε ότι δεν αυτοπροτάθηκε για την εκπομπή και εξήγησε: «Υπήρχε και το πρωινό και το βραδινό. Συζητήσαμε με το κανάλι και τα δύο. Ξέραμε εσωτερικά ότι θα ανοίξουν ‘ζώνες’. Συζητήσαμε και ποιες ώρες θα είναι πιο βολικές γιατί εγώ τους είπα έχω και ένα παιδί. Έγιναν συζητήσεις που τις ξέρετε».

Στη συνέχεια, έφερε στη μνήμη της την περίοδο που εργαζόταν το 2005 στον «Πρωινό Καφέ» και περνούσε δύσκολα, αλλά είπε ότι πλέον: «Έρχομαι, κάνω τη δουλειά μου, προσπαθώ να είμαι αφοσιωμένη και δεν αφήνω να με επηρεάσουν πράγματα».

Αναφορικά με τα όσα ακούστηκαν για bullying στους συνεργάτες της, η παρουσιάστρια απέφυγε να κάνει κάποιο σχόλιο.

Πληροφορίες του «Ευτυχείτε» αναφέρουν ότι το συμβόλαιο της Ελεονώρας Μελέτη υπήρχε η πρωινή εκπομπή από την έναρξη της συνεργασίας της με το κανάλι, αλλά λόγω της εγκυμοσύνης της καθυστέρησε να υλοποιηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η Ελεονώρα Μελέτη έκανε τη βραδινή εκπομπή «Μεσάνυχτα» με επιτυχία και στο τέλος του 2019 το κανάλι πρότεινε την καθημερινή πρωινή εκπομπή. Η Ελεονώρα επέστρεψε στο καθημερινό πρόγραμμα με μια infotainment/κοινωνική εκπομπή, «Ώρα για Μελέτη».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση