Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Κατεβαίνει για πρόεδρος των ΗΠΑ η Όπρα; – Τι απάντησε η ίδια

Όπρα

Όπρα Γουίνφρεϊ

Μετά τον καθηλωτικό λόγο της Όπρα Γούινφρεϊ στην 75η Απονομή των Χρυσών Σφαιρών, ξεκίνησαν να κυκλοφορούν φήμες που θέλουν την διάσημη παραγωγό και παρουσιάστρια να επιθυμεί να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες προεδρικές εκογές των ΗΠΑ. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό In Style, η Όπρα διέψευσε τις φήμες, καθώς όπως δήλωσε, δεν το έχει στο DNA της.

Όταν ρωτήθηκε για το πώς αισθάνεται που ο κόσμος λέει «Όπρα 2020», αφού γέλασε απάντησε ότι, «Αυτό που χρειάζεσαι είναι μία κούπα, καμπάνια και ένα μπλουζάκι. Πάντοτε ένιωθα ασφαλής και είχα αυτοπεποίθηση στη γνώση του τι μπορώ να κάνω. Δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει. Δεν το έχω στο DNA μου».

Μέσω των social media, οι Αμερικανοί πολίτες έδειξαν την υποστήριξή τους στην Όπρα, ενώ οι φήμες πήραν ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, μετά τη δήλωση του συντρόφου της, Στέντμαν Γκρέιχαμ, ότι εκείνη θα πρέπει να δοκιμάσει τα νερά της πολιτικής κι ότι όλα εναπόκεινται στον λαό. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν είναι στα σχέδιά της. Βέβαια, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να αλλάξει γνώμη μέχρι το 2020.

Απόσπασμα από τον λόγο της Όπρα στις Χρυσές Σφαίρες:

«Οι πρόσφατες αποκαλύψεις σχετικά με την ενδημική σεξουαλική κακοποίηση στο Χόλιγουντ υπερβαίνουν τον κλάδο της ψυχαγωγίας και ξεπερνάει κάθε πολιτισμό, γεωγραφική περιοχή, φυλή, θρησκεία, πολιτική ή εργασιακό περιβάλλον.

Είναι οι γυναίκες των οποίων τα ονόματα δεν θα μάθουμε ποτέ. Είναι οικιακές βοηθοί, αγρότισσες. Εργάζονται σε εργοστάσια, σε εστιατόρια, βρίσκονται στον ακαδημαϊκό χώρο, στα νοσοκομεία.

Είναι μέρος του κόσμου της τεχνολογίας και της πολιτικής και των επιχειρήσεων. Είναι οι αθλητές μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες και είναι στρατιώτες μας στο στρατό.

Θέλω, λοιπόν, όλα τα κορίτσια που μας παρακολουθούν σήμερα να γνωρίζουν ότι μια νέα μέρα είναι στον ορίζοντα. Και όταν αυτή η νέα μέρα ξημερώσει θα είναι εξαιτίας πολλών υπέροχων γυναικών, πολλές από τις οποίες είναι εδώ σήμερα όπως και κάποιοι άνδρες που αγωνίζονται σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι κανείς δεν θα ξαναπεί ποτέ “me too”…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η παραμυθένια έπαυλη αξίας 90 εκατ. δολ. της Όπρα Γουίνφρεϊ (11 pics)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Όπρα για πρόεδρος»: Χαμός στα social media για την καθηλωτική ομιλία στις Χρυσές Σφαίρες (video)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έκπληξη: Χρανιώτης και Μάριος στο Survivor 2 (video)