Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Κ. Αγγελίδης: Τα όμορφα Χριστούγεννα με τον Αρναούτογλου – Το συγκινητικό video

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο οι εξελίξεις για τον Κωνσταντίνο Αγγελίδη και την κατάσταση της υγείας του παραμένουν αβέβαιες. Αυτές τις γιορτινές μέρες και ενώ ο παρουσιαστής έχει τα γενέθλια του την επόμενη εβδομάδα, αυτός και η οικογένεια του είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται στο νοσοκομείο. Τον Κωνσταντίνο όμως τον έχουμε συνηθίσει να είναι η ψυχή της παρέας μέσα από όλες τις εκπομπές που συμμετείχε. Μία από αυτές είναι και ο  «Όμορφος κόσμος το πρωί», όπου στην εορταστική εκπομπή των Χριστουγέννων του 2006 γιόρταζε μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο παρουσιαστής διασκεδάζει με την συνοδεία των τραγουδιών του Κώστα Μαρτάκη.

Στο βίντεο αυτό ο Κωνσταντίνος τραγουδούσε γεμάτος χαρά και μεις δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε ο καινούριος χρόνος να φέρει και πάλι την υγεία την τύχη και τη χαρά στον ίδιο και την οικογένειά του!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης – Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατροί για Κ. Αγγελίδη: «Κάναμε ό,τι περνούσε από το χέρι μας»