Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ιδέες οργάνωσης με κουτιά παπουτσιών

κουτιά παπουτσιών

Έχετε τόσα κουτιά παπουτσιών, κάποια τα χρησιμοποιείτε για να αποθηκεύετε τα παπούτσια σας, κάποια άλλα όμως ίσως τα έχετε αφήσει άδεια μήπως και τα χρειαστείτε. Γιατί λοιπόν να μην τα αξιοποιήσετε και να οργανώσετε κάποιες γωνιές του σπιτιού σας; Εμείς σας προτείνουμε μερικές έξυπνες ιδέες οργάνωσης με χάρτινα κουτιά παπουτσιών!

1. Κουτιά αποθήκευσης για το παιδικό δωμάτιο

Το παιδικό δωμάτιο πάντα χρειάζεται κι άλλα κουτιά για να τοποθετήσετε και να οργανώσετε τα παιχνίδια του μικρού σας. “Ντύστε” τα λοιπόν με χάρτες που έχουν χρώματα και δώστε μια νέα νότα εξερεύνησης στο παιδικό δωμάτιο. Το ίδιο φυσικά μπορείτε να κάνετε και για το γραφείο σας, όπου θ΄αποθηκεύετε στυλό, μολύβια κλπ.

2. Κουτιά αποθήκευσης για το γραφείο 

Ντύστε κουτιά παπουτσιών με πολύχρωμο χαρτί και τοποθετήστε μέσα (πάλι ντυμένα) άδεια ρολά τουαλέτας. Έτσι θα μπορείτε τέλεια να οργανώσετε το γραφείο σας, τα στυλό, τα ψαλίδια και τους μαρκαδόρους. Είτε για εσάς, είτε για τον μικρό μαθητή σας…

3. Κουτιά αποθήκευσης με ετικέτες 

Έχετε ένα έπιπλο χωρίς ράφια στο δωμάτιο ή το χολ; Τέλεια! “Ντύστε” λοιπόν μικρά ή μεγαλύτερα κουτιά παπουτσιών, κολλήστε απ΄έξω ετικέτες ώστε να ξέρετε τι έχει μέσα το κάθε κουτί και δημιουργήστε μια νέα γωνιά με τακτοποιημένα πράγματα στο σπίτι σας!

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δέκα tips για να κάνετε το μπάνιο σας να λάμπει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα 5 λάθη στη διακόσμηση του σπιτιού και πώς θα τα αποφύγουμε

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δέκα τρόποι για να κρατήσετε τη ζέστη στο σπίτι σας τον χειμώνα