Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Ιδέες για να τυλίξετε τα δώρα σας την Πρωτοχρονιά

δώρα

Το περιτύλιγμα στο δώρο που προσφέρουμε είναι το… μισό δώρο. Όσο πιο προσεγμένο κι εντυπωσιακό, τόσο πιο όμορφο. Εξάλλου και ο παραλήπτης του δώρου νιώθει πως ασχοληθήκαμε, δώσαμε τον χρόνο μας και τον σκεφτήκαμε όχι μόνο λόγω του περιεχομένου αλλά και λόγω του… περιτυλίγματος. Πάρτε λοιπόν χαρτιά, κορδέλες, σπάγκους και στολίδια και δημιουργήστε!

Βάλτε μικρά στολίδια στην κορδέλα των δώρων σας. Κόψτε σε χαρτόνια ελατάκια, καμπανούλες, χιονονιφάδες και κολλήστε τα στο κέντρο του κάθε δώρου. Μια χοντρή κορδέλα είναι απαραίτητη!

Μια άλλη πολύ απλή ιδέα έχει ως στολίδι ένα κλαδάκι από πεύκο, έλατο ή γκι. Σε λευκό χαρτί με μια κόκκινη υφασμάτινη κορδέλα και… έτοιμο!

Να και το πακέτο του Αη Βασίλη, ή τουλάχιστον που θυμίζει κάτι από αυτόν. Κόκκινο γυαλιστερό χαρτί, μαύρη κορδέλα και ένα τετράγωνο χαρτονάκι από χρυσό για τη ζώνη. Δεν είναι πολύ πρωτότυπο;

Για τα παιδιά φτιάξτε ταρανδάκια με χαρτοσακούλες. Πάρτε από τα είδη χαρτικών σύρματα καλυμένα με ύφασμα για τα κερατάκια και κόψτε σε στρογγυλά μικρά και πιο μεγάλα σχήματα, μάτια, μύτη, στόμα.

Και τώρα μερικές γρήγορες και πρωτότυπες ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας!

Ψήστε μπισκότα σε χριστουγεννιάτικα σχήματα, κάντε μια τρύπα (πριν τα ψήσετε) ώστε να περάσετε την κορδέλα ή τον σπάγκο με τα οποία θα τυλίξετε το δώρο. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε με καραμέλες ή γλειφιτζούρια.

Μια άλλη ωραία ιδέα είναι αν τυλίξετε τα δώρα σας σε… παρτιτούρες. Τόσο ρομαντικό… Τι λέτε;

Πηγή: www.womanow.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χριστουγεννιάτικες ιδέες της τελευταίας στιγμής!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φτιάξτε μόνοι σας «γλυκά» χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έξυπνες ιδέες για όσους τυλίγουν τα δώρα τελευταία στιγμή (video)