Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Η Τζένιφερ Άνιστον βγήκε για ποτό με την Κόρτνεϊ Κοξ και την Λίζα Κούντροου (pics)

Μαζί με τα «Φιλαράκια» της πέρασε το βράδυ της Κυριακής η Τζένιφερ Άνιστον, η οποία «έριξε» και πάλι το Instagram με νέα της ανάρτηση.

Η υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός φαίνεται να απολαμβάνει το Instagram, όπου μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της, αλλά και στιγμιότυπα από τα γυρίσματα της σειράς «The Morning Show», που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις την φετινή σεζόν.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της, η ελληνικής καταγωγής Άνιστον ανέβασε δύο φωτογραφίες μαζί με τις φίλες της και πρώην συμπρωταγωνίστριες στα «Φιλαράκια», Κόρτνεϊ Κοξ και Λίζα Κούντροου.

Όπως είναι γνωστό, οι τρεις ηθοποιοί ανέπτυξαν ισχυρούς δεσμούς από την εποχή της σειράς που τις ένωσε, δεσμοί που έμελλαν να συνεχιστούν μέχρι και σήμερα.

Αυτή τη φορά οι τρεις αγαπημένες πρωταγωνίστριες βγήκαν για ποτό και ανέβασαν φωτογραφίες στα social media, τρελαίνοντας τους φανατικούς followers τους.

«Γεια χαρά, από τα κορίτσια από την απέναντι πλευρά του διαδρόμου», έγραψε στη λεζάντα η Τζένιφερ Άνιστον, παραπέμποντας στο «θρυλικό» διαμέρισμα της Μόνικα στα «Φιλαράκια».

Δείτε την ανάρτηση:

Ανάρτηση έκανε και η Λίζα Κούντροου στον δικό της λογαριασμό στο Instagram: