Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Η Ελένη Ράντου υποκλίνεται στις «Άγριες Μέλισσες» (video)

αγριες μελισσες ελενη ραντου

Αναμφισβήτητα η σειρά της χρονιάς που έχει αγαπηθεί όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια είναι οι «Άγριες Μέλισσες». Ανάμεσα στους φανατικούς θαυμαστές που μετρά η εντυπωσιακή σειρά-εποχής του ΑΝΤ1 είναι και η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου.

Με αφορμή την θεατρική παράσταση «Τζάσμιν», η Ελένη Ράντου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μιλώντας στη Φαίη Σκορδά για την μυθοπλασία στην ελληνική τηλεόραση, δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί στις «Άγριες Μέλισσες».

«Είναι από τις λίγες σειρές, μετά από μια δεκαριά χρόνια, που στέκομαι και την κοιτάω. Καμαρώνω τους ηθοποιούς σαν τηλεθεάτρια. Θέλω να υποκλιθώ στην κοπέλα που γράφει το σενάριο στις Άγριες Μέλισσες.

Εν αρχή είναι ο λόγος! Είναι τόσο καλογραμμένοι οι ρόλοι που σου ανοίγει η όρεξη να τους παρακολουθήσεις. Χαίρομαι που οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι από το θέατρο γιατί, όπου τους συναντάω, είναι παιδιά πολύ σεμνά και ταπεινά με την επιτυχία τους», σημείωσε με ενθουσιασμό η ηθοποιός.

«Κακά τα ψέματα στην Ελλάδα έχουμε πολύ λίγους καλούς σεναριογράφους. Συνήθως έχουμε διαλογίστες που νομίζουν ότι είναι σεναριογράφοι.

Άλλο κάνω τους διαλόγους, άλλο γράφω το σενάριο. Σε τέτοιες συνθήκες οι ηθοποιοί μόνο να ανθίσουν μπορούν. Αν η τηλεόραση, δε, αποκτήσει αυτό το επίπεδο θα προσελκύσει και πολύ περισσότερο κόσμο», πρόσθεσε η ίδια.

Ερωτηθείσα αν θα επιθυμούσε να συμμετάσχει στην επιτυχημένη σειρά, αλλά και γενικότερα να επιστρέψει στη μικρή οθόνη, η Ελένη Ράντου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, ωστόσο σχολίασε πως:

«Δεν είμαι σίγουρη αν το θέλω».

Δείτε το βίντεο: