Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Οι 3 πιο φωτογενείς πόζες του instagram

Το καλοκαίρι που πέρασε σας παρουσιάσαμε τη στάση που ονομάστηκε Barbie Feet, μια ασυναγώνιστα φωτογενής ολόσωμη πόζα, που αγκαλιάστηκε και χρησιμοποιήθηκε από δεκάδες celebrities, μοντέλα και Instagrammers. Δεν είναι κρυφό μυστικό πλέον πως ο μεγαλύτερος παράγοντας για τη λήψη μιας ωραίας φωτογραφίας είναι το να ξέρετε πώς να πάρετε τη σωστή θέση και πόζα. Δε χρειάζεται να έχετε γεννηθεί photogenic, αντιθέτως μπορείτε να το αποκτήσετε. Έχουμε μοιραστεί μαζί σας σε προηγούμενα άρθρα μας μυστικά και κόλπα για να βγαίνετε πιο όμορφες στις φωτογραφίες σας. Σήμερα όμως θα μιλήσουμε για πόζες στις οποίες ορκίζονται διάσημα κορίτσια του instagram που ακόμα και με το πιο απλό και αδιάφορο outfit μαζεύουν πάνω από 7.000 likes. Έτσι λοιπόν για να αποφύγετε αυτή την αμήχανη και awkward στιγμή που θα ψάχνετε να βρείτε πώς να γείρετε το κεφάλι σας και που να το τοποθετήσετε στα χέρια σας ακολουθήστε τις πόζες των 3 European it girls που σας παρουσιάζουμε παρακάτω.

1. Patricia Manfield

Εάν δεν είστε ήδη follower της Patricia Manfield ήρθε η στιγμή να γίνετε και πολύ γρήγορα θα καταλάβετε το τεράστιο πάθος της Ιταλίδας με έδρα το Λονδίνο για τη μουσική της. Επίσης, ποτέ δε βγάζει κακές φωτογραφίες αντιθέτως όλες έχουν ένα μαγνητικό και σαγηνευτικό ενδιαφέρον. Ως τεράστια οπαδός της, έχω σημειώσει μερικά από τα μυστικά της επιτυχίας της και θα σας αποκαλύψω την πόζα-όπλο της που ονομάζεται Sleepy Pose. Θα λέγαμε ότι είναι μία χαρακτηριστική πόζα της Manfield που δεν αποτελείται μόνο από χέρια που ακουμπάνε στο κεφάλι λες και έχετε πονοκέφαλο αλλά και από ένα ελαφρύ και σέξι σούφρωμα στην έκφρασή της λες και μόλις έχει ξυπνήσει ή ετοιμάζεται να κοιμηθεί, ενώ συνήθως γέρνει το κεφάλι της δημιουργώντας μία εξαιρετικά φωτογενή γωνία.

2. Caroline Daur

Η Caroline Daur είναι ένα από τα αγαπημένα μου κορίτσια που ακολουθώ για διάφορους λόγους πέρα από τον προφανή, δηλαδή για το εξαιρετικό της στιλ. Είναι, επίσης, εξαιρετικά επικοινωνιακή και διασκεδαστική, φρέσκια και μοντέρνα και μοιράζεται με το κοινό της backstage και πολλές στιγμές από την καθημερινότητά της μιλώντας μία στα γερμανικά μία στα αγγλικά. Όπως η Manfield, έτσι και η Daur έχει μερικές signature poses αυτή όμως που ξεχωρίζει είναι η λεγόμενη sit and pop pose. Τι σημαίνει αυτό; Επιλέγει να βγαίνει φωτογραφίες καθιστή και στη συνέχεια να σηκώνει/λυγίζει το ένα της γόνατο και μετά να ποζάρει χαρίζοντας στον φακό ένα μοναδικά cool και stylish αποτέλεσμα.

3. Sabina Socol

Η Sabina Socol είναι η πεμπτουσία της αβίαστης παριζιάνικης κομψότητας και η μίνιμαλ, λιτή αισθητική της -που καταφέρνει όμως πάντα να είναι μοντέρνα και στιλάτη- είναι αυτό που την έχει τοποθετήσει σε μία ιδιαίτερη θέση της καρδιάς σας. Κάνοντας ένα scroll στο instagram feed της παρατηρήσαμε πως έχει και εκείνη αρκετά φωτογενή κόλπα κάτω από τα μανίκια της, εμείς όμως θα επικεντρωθούμε σε εκείνη που ξεχωρίζει, δηλαδή τη λεγόμενη Peacock Pose. Πρόκειται για μία στάση που θυμίζει ένα περήφανο και εντυπωσιακό παγόνι, καθώς η Sabina ανοίγει τους αγκώνες της και ακουμπά τα χέρια της είτε επάνω στη μέση της είτε μέσα στις τσέπες της είτε στο κεφάλι της δημιουργώντας έντονες γωνίες και ένα νοητό τρίγωνο ανάμεσα στα χέρια και στο σώμα της.

Πηγή: glow.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυστικά ομορφιάς για αψεγάδιαστη εμφάνιση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πωλείται το απίστευτο κίτρινο φόρεμα που φόρεσε η Αμάλ Κλούνεϊ στο γάμο του Χάρι και της Μέγκαν

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 10 τρόποι να μετατρέψετε τα τζιν σας σε winter must