Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Γιώργος Μαυρίδης: Ξανά στο νοσοκομείο εξαιτίας επιπλοκών

Μαυρίδης

Γιώργος Μαυρίδης

Σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης εισήχθη εσπευσμένα ο Γιώργος Μαυρίδης, μία εβδομάδα μετά το σοβαρό χειρουργείο σπονδυλοδεσίας στο οποίο υποβλήθηκε. Αν και η επέμβαση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο αγαπημένος tattoo artist και παρουσιαστής ένιωσε έντονους πόνους ενώ ανάρρωνε σπίτι του και αναγκάστηκε να επιστρέψει για επανεξέταση.

Στην αρχή ο παρουσιαστής υπέμενε τους πόνους ωστόσο στη συνέχεια η έντασή τους αυξήθηκε με αποτέλεσμα να επιστρέψει στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι κόλλησε κάποιο ενδονοσοκομειακό μικρόβιο και είχε μολυνθεί από αυτό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ίδιος εξακολουθεί να νοσηλεύεται, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του φαίνεται πως βελτιώνεται μέρα με τη μέρα.

Όσον αφορά το χειρουργείο στο οποίο υπεβλήθη, πρόκειται για μία αρκετά δύσκολη επέμβαση, ενώ η αποθεραπεία είναι δυσκολότερη, καθώς ο Γιώργος Μαυρίδης πρέπει να κάνει μία σειρά φυσικοθεραπειών προκειμένου να επανέλθει πλήρως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Γιώργος Μαυρίδης: «Μπαίνω για εγχείρηση, αν δεν ξυπνήσω ποτέ να θυμάστε…»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από τον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Μαυρίδης – Τι συνέβη

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Άρωμα Ελλάδας στην Wrestlemania: Με φόρεμα Celia Kritharioti η Μαρία Μενούνος