Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Euro 2016: Έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού- Θα γελάσει ο Ronaldo άραγε;

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε. Πορτογαλία και Γαλλία θα κονταροχτυπηθούν για την κατάκτηση του πολύτιμου τροπαίου. Από τη μία ο σούπερ σταρ Ronaldo, αλλά και ο «δικός» μας Fernando Santos και από την άλλη οι οικοδεσπότες Γάλλοι, με τον Griezmann να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και να έχει πετύχει στη διοργάνωση έξι τέρματα, διπλάσια από όσα πετύχει ο Ronaldo.

Το βράδυ της Κυριακής στις 22:00 (ΕΡΤ1), στο Παρίσι, θα γίνει η σέντρα του αγώνα. Είναι η 5η φορά στην Ιστορία των Euro που η διοργανώτρια χώρα φτάνει στον τελικό και μέχρι στιγμής, μόνο μία φορά οι οικοδεσπότες δεν έχουν κατακτήσει το τρόπαιο.

Στα μεταξύ τους παιχνίδια οι Πορτογάλοι έχουν να κερδίσουν από το μακρινό… 1975. Πάντως, αμφότεροι ετοιμάζονται να γράψουν Ιστορία. Αν η Πορτογαλία κατακτήσει το τρόπαιο θα το πετύχει για πρώτη φορά, ενώ στην άτυπη κόντρα Ronaldo – Messi, ο άσος της Real Madrid θα έχει να υπερηφανεύεται ότι έχει κατακτήσει και τρόπαιο με την Εθνική του ομάδα, κάτι που δεν έχει καταφέρει ο Αργεντινός.

Από την άλλη, η Γαλλία σε περίπτωση που κερδίσει θα μπει στο κλαμπ με τις ομάδες που έχουν κατακτήσει τους περισσότερους τίτλους (Γερμανία – Ισπανία έχουν από τρία τρόπαια). H Γαλλία το έχει κατακτήσει το EURO και το 1984 και το 2000.

Σήμερα το βράδυ θα δούμε αν τελικά η τύχη θα “γελάσει” για τον Christiano Ronaldo.

Διαβάστε ακόμη:

http://www.mononews.gr/euro-2016-dite-pos-o-ronaldo-chani-penalty-tis-nikis-3-videos/54601

 

Δείτε ακόμη:

http://www.mononews.gr/pou-xodevi-ta-ekatommiria-tou-o-christiano-ronaldo/52563