Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Ελεονώρα Μελέτη: Η συγκινητική ανάρτηση για την κόρη της και η τούρτα γενεθλίων

Ελεονώρα Μελέτη

Τον αγαπημένο της μήνα διανύει η Ελεονώρα Μελέτη, καθώς πριν από δυο χρόνια στις 13 Απριλίου υποδέχτηκε το πρώτο της παιδί με τον αγαπημένο της, Θοδωρή Μαροσούλη.

Η όμορφη παρουσιάστρια μοιράστηκε μια φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, στην οποία κρατάει για πρώτη φορά στα χέρια της την κορούλα της.

Εμφανώς συγκινημένη και ευτυχισμένη, η Ελεονώρα Μελέτη συνόδευσε την φωτογραφία με ένα κείμενο για την μικρή Αλεξάνδρα:

«Ο,τι κ αν γίνεται, ο Απρίλιος θα είναι πάντα ο αγαπημένος μου μήνας. Σαν κ σήμερα πριν από δυο χρόνια ήρθε στη ζωή μου το πιο υπέροχο πλάσμα.

Η Αλεξάνδρα μου. Παρασκευή 13 Απριλίου 05:28 ακριβώς η ζωή μου άλλαξε για πάντα κ από τότε γεύτηκα τα πιο απόλυτα συναισθήματα, τα πιο διδακτικά μαθήματα τις πιο θεραπευτικές εμπειρίες. Αυτό το τοσοδούλικο πλάσμα μου έδειξε τον κόσμο μέσα από άλλο πρίσμα, μου ξανά σύστησε τον εαυτό μου, με κάνει να νιώθω καθημερινά όπως δεν γίνεται να με κάνει να νιώσω κανείς στον κόσμο… Μαμά!

Δεν νομίζω να μπορώ να εκφράσω σε ένα σύντομο κείμενο τι ακριβώς εννοώ, γι αυτό κ εγώ από τότε, μια στο τόσο γράφω γράμματα στην Αλεξάνδρα προσπαθώντας να αποτυπώσω σε ένα κομμάτι χαρτί συναισθήματα, μνήμες, σκέψεις, ώστε κάποια στιγμή να μάθει από πρώτο χέρι για όλες τις φανταστικές ιδιότητες που έχει.

Και τώρα, που το μικράκι κοιμάται, περιμένω να ξυπνήσει για να σβήσουμε την τούρτα και ψαχουλεύω φωτογραφίες κλείνοντας τα μάτια και αναβιώνοντας εκείνη τη μοναδική μέρα. Άλλη παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαργιώ το Γιάννη, για πείτε μου όμως η Μαργιώ έχει τα κότσια να ανεβάσει τέτοια αρετουσαριστη φωτό?».

Σήμερα ανέβασε και την τούρτα γενεθλίων της μικρής Αλεξάνδρας.

Δείτε τις αναρτήσεις στο Instagram:

Τις προηγούμενες ημέρες, η Ελεονώρα Μελέτη ανέβασε φωτογραφίες απ’ όταν ήταν έγκυος και λίγο πριν φέρει στον κόσμο την μικρή Αλεξάνδρα.