Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
LIFE&STYLE

Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου iPhone της Apple

Πολλές φωτογραφίες κυκλοφορούν στο διαδίκτυο για το καινούριο iPhone της Apple, στις οποίες αποτυπώνονται τρομερές ομοιότητες με το προηγούμενο μοντέλο iPhone 6/6s. Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα εάν το καινούριο μοντέλο θα ανήκει στην οικογένεια του iPhone 6/6s ή εάν θα ονομάζεται iPhone 7.

Δείτε εδώ τις ομοιότητες ανάμεσα στην οικογένεια των iPhone 6 και στις φωτογραφίες του iPhone 7:

Αυτά είναι τα σχέδια του νέου iPhone 7.

Εδώ φαίνεται η διπλή κάμερα και ο Smart Connector στο iPhone 7 Plus. Η συσκευή μοιάζει αρκετά με το προηγούμενο μοντέλο, αν και λείπει η υποδοχή ακουστικών και έχει προστεθεί διπλή κάμερα.

Σε αυτή τη φωτογραφία φαίνεται μία νέα τρύπα ανάμεσα στην κάμερα και το φλας της οποίας όμως η λειτουργία δεν είναι γνωστή ακόμα. Βέβαια η κάμερα η οποία προηγουμένως είχε παρουσιαστεί διπλή, τώρα μοιάζει με αυτή της γενιάς iPhone 6.

Αυτή η διαρροή δείχνει μία φόρμα σύμφωνα με την οποία πρέπει οι κατασκευαστές των iPhone να σχεδιάσουν το καινούριο μοντέλο.

Αυτά υποτίθεται πως είναι τα καλούπια για τα iPhone 7 και 7 Plus. Αυτές οι φωτογραφίες είναι συμβατές με τις φήμες για τη διπλή κάμερα, αλλά είναι δύσκολα να διακρίνουμε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της συσκευής.

Με αυτή την εικόνα ενισχύονται οι φήμες ότι η κάμερα του iPhone 7 θα είναι η μεγαλύτερη μέχρι στιγμής. Επίσης δεν διακρίνονται οι γραμμές στο πίσω μέρος του iPhone.

Σύμφωνα μ’ αυτές τις φωτογραφίες αναμένεται το iPhone 7 να είναι πιο παχύ από αυτά της οικογένειας των iPhone 6. Δεν φαίνεται υποδοχή ακουστικών, καθώς ενδέχεται την υποδοχή να αντικαταστήσουν κι άλλα ηχεία.

Φημολογείται επίσης πως η Apple θα παρουσιάσει το iPhone και σε σκούρο μπλε χρώμα.

Στην παρακάτω φωτογραφία επιβεβαιώνεται η φήμη για τα διπλά ηχεία χωρίς την υποδοχή ακουστικού.

Κι άλλες φωτογραφίες αποκαλύπτουν την κάμερα των iPhone κινώντας υποψίες πως ίσως η κάμερα ανάμεσα στο κανονικό και το μεγάλο (Plus) μοντέλο να είναι διαφορετική.

Άλλο ένα χρώμα φημολογείται πως θα κυκλοφορήσει το iPhone είναι το μαύρο.

Αυτό φαίνεται το πιο αληθοφανές iPhone, με την ανανεωμένη κάμερα, χωρίς τις λευκές γραμμές στο πίσω μέρος της συσκευής.

Άλλη μία φωτογραφία που δείχνει τη 3D μορφή του iPhone 7 σε υπολογιστή (Computer Aided Design) επιβεβαιώνει τις πιο ισχυρές φήμες για τη μορφή της επόμενης συσκευής της Apple.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

http://www.mononews.gr/l-article-pezis-videogames-stin-doulia-tora-echis-mia-kali-dikeologia-na-pis-sto-afentiko-sou/59579

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

http://www.mononews.gr/taxidi-se-mia-nea-empiria-sto-ananeomeno-public-sto-mall/59355