Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Διάσημες Ελληνίδες βγήκαν στην παραλία και «άναψαν φωτιές» με τις εμφανίσεις τους

φουρειρα

Ελένη Φουρέιρα

Ξεχωριστές εμφανίσεις έκαναν οι διάσημες Ελληνίδες τις ημέρες του Πάσχα, καθώς η συνεχής ηλιοφάνεια και οι υψηλές θερμοκρασίες στάθηκαν αφορμή για πολλούς να επισκεφθούν για πρώτη φορά ελληνικές παραλίες, αλλά και μερικές του εξωτερικού. Οι γνωστές Ελληνίδες απαθανάτισαν, όπως ήταν φυσικό, τις στιγμές αυτές και προκάλεσαν θετική εντύπωση με τις καλλίγραμμες σιλουέτες τους.

Μέσω των αναρτήσεών τους στο Instagram, οι celebrities ενημέρωσαν τους φαν τους για το που βρίσκονται, ενώ έστειλαν και τις δικές τους ευχές για «Καλό Πάσχα».

Ελληνικούς προορισμούς για να κάνουν Πάσχα επέλεξαν οι φίλες Ντορέτα Παπαδημητρίου και Μαίρη Συνατσάκη, που βρέθηκαν στην Ελούντα της Κρήτης, η Νάταλι Θάνου, που έδειχνε ξέγνοιαστη στο Καβούρι της Αθήνας, αλλά και η σέξι Σάσα Μπάστα που επέλεξε το νησί της Μυκόνου για τις ημέρες του Πάσχα. Από την άλλη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εδώ και μέρες βρίσκεται στη Χαβάη με το σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, ενώ η φίλη της, Λάουρα Νάργες επισκέφθηκε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις πιο σέξι εμφανίσεις των Ελληνίδων celebrities, όπως αυτές τις ανήρτησαν στους λογαριασμούς τους στο Instagram:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σ. Χρηστίδου – Θ. Μαραντίνης: Πάσχα μαζί στην Χαλκιδική, μια εβδομάδα μετά τον χωρισμό (pic)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελένη Φουρέιρα: Διακοπές στην Κρήτη για το Πάσχα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάσχα στο Λος Αντζελες για Πέτρο Κωστόπουλο και Ηλιάνα Παπαγεωργίου