Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Χαμός στο Πρωινό: Έξαλλη η Αφροδίτη Γραμμέλη με την Φαίη Σκορδά

σκορδα-φαιη

Φαίη Σκορδά

Ηρεμία επικρατούσε στο πάνελ του Πρωινού με την Φαίη Σκορδά και τους συνεργάτες της να σχολιάζουν τα θέματα της ημέρας, μέχρι που έφτασε η στιγμή να μιλήσουν για το Greece’s Next Top Model. Όλα ξεκίνησαν όταν η Αφροδίτη Γραμμέλη δήλωσε ότι σε περίπτωση που βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή μία από τις διαγωνιζόμενες του GNTM και συγκεκριμένα η Εύη Ιωαννίδου, τότε εκείνη θα πάει «στην κουζίνα»!

Εκνευρισμένη και με απορία η Φαίη Σκορδά απάντησε ότι «Ήρθε πέρσι, είχε πάει και στο Nomads. Και η Αλεξανδράκη ήρθε. Μη με τρελαίνεται, ρε παιδιά τώρα!»

Τότε ήταν που η τηλεκριτικός έγινε έξαλλη και άρχισε να φωνάζει, μεταξύ άλλων: «Επειδή τα βλέπουμε για να γράφουμε στη δουλειά μας, πρέπει να τις κάνουμε και παρέα; Θεωρείτε πως ό,τι βλέπω, πάω το βράδυ να κοιμηθώ και λέω “δόξα τω Θεώ”, ή “βόηθα Παναγιά μου”;!»

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποχώρηση – έκπληξη στο σημερινό GNTM; (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάκης Ρουβάς: «Έχουν προκύψει μικρά θέματα bullying με τα παιδιά μου στο σχολείο»

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η συγκλονιστική εμφάνιση της Meghan Markle στα British Fashion Awards 2018